Tiny Kanters MKM: deskundig in authentieke kracht en persoonlijke ontwikkeling

 

Senior coach; superpraktisch, snel naar de kern, no-nonsense

Ik ben Tiny Kanters en ik ben senior coach, intuïtief, internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Ik ben gespecialiseerd in authentieke kracht, persoonlijke ontwikkeling & spirituele ontwikkeling. Mensen vinden mij superpraktisch, snel naar de kern en no-nonsense. Ik heb honderden mensen en ook teams geholpen om in hun kracht te komen. Ik heb daar snelle en doeltreffende methoden voor ontwikkeld en ook drie boeken over geschreven. Nu heb ik een nieuw online-programma ontwikkeld. Dat is een snelweg naar authentieke kracht en je droomleven. Door een combinatie op maat van zelfcoaching en persoonlijke coaching. Met mijn superkrachtige methode garandeer ik je dat je al in één maand meer je beste zelf wordt.


Bekijk hier mijn aanbod van top-trajecten + gratis zelfcoaching

 

Wat mijn klanten zeggen over mij

Mijn klanten zeggen dat ze door mijn coaching opener en meer verbonden worden. Hierdoor zijn ze meer zichzelf, meer zelf-leidend en minder afhankelijk van omstandigheden. Ze kunnen beter vertrouwen op hun gevoel en hun innerlijke wijsheid. Ze hebben zichzelf verrijkt.
Wat mijn klanten mijn grootste toegevoegde waarde vinden:
• Dat ik je laat voelen wat werkelijk belangrijk voor je is door dit te voelen en te benomen (dit is mijn talent).
• Dat ik helderheid en overzicht overbreng door mijn gevoel te vertalen in woorden en uitleg.
• Dat ik mensen terugbreng bij hun gevoel en uit hun hoofd haal door mijn talent en met mijn werkwijze.
• Dat ik mensen in hun innerlijke kracht zet door zonder oordelen te focussen op hun kracht en kwaliteiten.
• Dat ik vernieuwende combinaties breng van verdiepende levensconcepten met concrete en praktische aanpak.
• Dat ik in liefde introspectie bied om zo jezelf beter te leren kennen en tot belangrijke inzichten te komen.


> Klantenvideos


Mijn visie: JIJ bent de baas in jouw leven

Ik ben een internationaal gecertificeerde en opgeleide senior coach. Door mijn ervaring kan ik mij goed inleven en jou ondersteunen bij belangrijke thema’s in jouw leven. Mijn kracht is dat ik ervaren heb hoe het is om NIET mezelf te zijn en ervaren heb hoe het is om WEL mezelf te zijn. Ik kan je helpen bij ‘minder in je hoofd’ en ‘meer in je gevoel’ en meer jezelf te zijn en door helderheid te brengen. In mijn werk is het dan ook een rode draad om mensen een stap dichter bij zichzelf en hun gevoel brengen. Innerlijke wijsheid activeren met de wijsheid die in mij werd bevrijd. Ik gun mijn klanten de rijkdom die ik zelf ervaar. Word ook een ongelofelijk rijk mens!

Mijn droom is om een miljoen mensen te ondersteunen om hun bewustzijn te vergroten via een community waarbij mensen elkaar verder helpen. Ik wil mensen helpen een rijker mens te zijn. Door mijn persoonlijke interactie, boeken en websites laat ik mensen meer zijn en doen wat echt belangrijk voor hen is. Ik ben heel blij als ik mensen een stap verder kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun leven. Ik ben zelf al jaren een ongelofelijk rijk mens. Ik wens iedereen die rijkdom toe.

Mijn visie is dat JIJ de baas bent over hoe je je voelt, niet omstandigheden of situaties. Je bent de eigenaar van je emoties en je gevoel. Daardoor beslis je zelf hoe jij je voelt. En als je wilt, kun je leren om je goed te voelen. Altijd en overal. Op steeds meer momenten in je leven. En omdat jij de baas bent; ben je een actor in plaats van een reactor. Je kunt dus steeds meer leren hoe je zelf bepaalt hoe omstandigheden en situaties zullen zijn. Hoe je je voelt is misschien wel het belangrijkste ingrediënt hiervoor.

> Mijn internationale certificering ICF
> Mijn Europese certificering EMCC/NOBCO
> INT certificering: Co-active

 

Werken met mij betekent een rijker mens worden

Ik werk met jou aan je authentieke kracht, je persoonlijke ontwikkeling en je spirituelen ontwikkeling. Dit doe ik op basis van jouw wensen, verlangens en vragen die je hebt. Ik lever maatwerk met mijn eigen methode om te komen van waar je bent, naar waar je wilt zijn. Samen zorgen we voor een succesvol resultaat en een fijne weg ernaar toe.

Wat het voor je oplevert als je met mij werkt volgens mijn klanten:
• Je komt dichter bij jezelf en meer in je gevoel doordat ik focus op je innerlijke kracht die al in je zit.
• Je maakt grote sprongen in je ontwikkeling doordat ik jou bekijk als heel persoon, niet alleen je wens.
• Je bereikt snel duurzame resultaten doordat je mijn superpraktische kennis, ervaring en methodes gebruikt.

 
Voor mij gaat persoonlijke ontwikkeling over “hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met je omgeving”. Hoe je dit doet, bepaalt grotendeels hoe je je voelt in je leven. Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je leven is. Ik zou zeggen dat het je leven IS! Het leven gaat voor mij over ontwikkelen en de vreugde ervaren van worden wat je wilt. Gaat het leven er niet om dat wat je verlangt te ervaren en te voelen hoe dat is?
 
Vaak krijgen mensen aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, als ze iets willen zijn of doen en als het niet gaat zoals ze willen. Je kunt natuurlijk persoonlijke ontwikkeling inzetten om de nieuwste, beste versie van jezelf te zijn. Ik geloof ook in de maakbaarheid en ontstaanbaarheid van je leven en je geluk. Ik geloof dat jij je omstandigheden meer kunt beïnvloeden dan de omstandigheden jou. Ik geloof in de emotionele, authentieke en verbindende kracht van mensen. Je hebt het allemaal al in je. Bovenal kan het zo leuk zijn en het kan je een ongelofelijk rijk mens maken.

 

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling

Zelf heb ik ook een grote transformatie doorgemaakt in mijn leven. Ik was vanaf mijn jeugd niet authentiek meer. Ik liet mij leiden door anderen, omstandigheden en situaties. Met de nodige zelfbeschouwing, bewustwording en veranderingen, overwon ik in stappen die afgeslotenheid van mijzelf. Ik vond mijn innerlijke kracht terug en werd weer authentiek. Ik leef mijn droomleven. Hierdoor voel ik mij een ongelofelijk rijk mens. Doordat ik zelf dit proces uitgebreid heb doorlopen kan ik goed invoelen hoe het bij anderen gaat en begrijpen waar ik ze bij kan helpen.

> Lees mijn verhaal