Tiny Kanters MKM

 

Ik ben een senior coach

Ik ben een internationaal gecertificeerde en opgeleide senior coach. Door mijn ervaring kan ik mij goed inleven en jou ondersteunen bij belangrijke thema’s in jouw leven. Mijn kracht is dat ik ervaren heb hoe het is om NIET mezelf te zijn en ervaren heb hoe het is om WEL mezelf te zijn. Ik kan je helpen bij ‘minder in je hoofd’ en ‘meer in je gevoel’ en meer jezelf te zijn en door helderheid te brengen. In mijn werk is het dan ook een rode draad om mensen een stap dichter bij zichzelf en hun gevoel brengen. Innerlijke wijsheid activeren met de wijsheid die in mij werd bevrijd. Ik gun mijn klanten de rijkdom die ik zelf ervaar. Word ook een ongelofelijk rijk mens!

Mijn droom is om een miljoen mensen te ondersteunen om hun bewustzijnsniveau te vergroten. Hen helpen een rijker mens te zijn. Door mijn persoonlijke interactie, boeken en websites laat ik mensen meer zijn en doen wat echt belangrijk voor hen is. Ik ben heel blij als ik mensen een stap verder kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun leven. Ik ben zelf al jaren een ongelofelijk rijk mens. Ik wens iedereen die rijkdom toe.

Mijn visie is dat JIJ de baas bent over hoe je je voelt, niet omstandigheden of situaties. Je bent de eigenaar van je emoties en je gevoel. Daardoor beslis je zelf hoe jij je voelt. En als je wilt, kun je leren om je goed te voelen. Altijd en overal. Op steeds meer momenten in je leven. En omdat jij de baas bent; ben je een actor in plaats van een reactor. Je kunt dus steeds meer leren hoe je zelf bepaalt hoe omstandigheden en situaties zullen zijn. Hoe je je voelt is misschien wel het belangrijkste ingrediënt hiervoor.

> Mijn internationale certificering ICF
> Mijn Europese certificering EMCC/NOBCO
> INT certificering: Co-active

 

Wat mijn klanten zeggen over mij

Mijn klanten zeggen dat ze door mijn coaching opener en meer verbonden worden. Hierdoor zijn ze meer zichzelf, meer zelf-leidend en minder afhankelijk van omstandigheden. Ze kunnen beter vertrouwen op hun gevoel en hun innerlijke wijsheid. Ze hebben zichzelf verrijkt.

> Klantenvideos

 

Word een ongelofelijk rijk mens

Voor mij gaat persoonlijke ontwikkeling over “hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met je omgeving”. Hoe je dit doet, bepaalt grotendeels hoe je je voelt in je leven. Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je leven is. Ik zou zeggen dat het je leven IS! Het leven gaat voor mij over ontwikkelen en de vreugde ervaren van worden wat je wilt. Gaat het leven er niet om dat wat je verlangt te ervaren en te voelen hoe dat is? Wat mij betreft zou persoonlijke ontwikkeling een standaardonderwerp mogen zijn vanaf de basisschool. Meestal verloopt je persoonlijke ontwikkeling automatisch en onbewust. Je kunt natuurlijk ook bewust met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan.

Vaak krijgen mensen aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, als ze iets willen zijn of doen en als het niet gaat zoals ze willen. Je kunt natuurlijk persoonlijke ontwikkeling inzetten om de nieuwste, beste versie van jezelf te zijn. Ik geloof ook in de maakbaarheid en ontstaanbaarheid van je leven en je geluk. Ik geloof dat jij je omstandigheden meer kunt beïnvloeden dan de omstandigheden jou. Ik geloof in de emotionele, authentieke en verbindende kracht van mensen. Je hebt het allemaal al in je. Bovenal kan het zo leuk zijn en het kan je ongelofelijk rijk maken. Geniet ervan.

 

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling

In mijn leven heb ik enkele grote transformaties doorgemaakt. Tot mijn 40e levensjaar had ik me niet verdiept in mezelf. Tot ik voor het eerst in mijn leven voelde wat onvoorwaardelijke liefde was. Dit maakte mijn wereld in een keer honderd maal groter. Voor het eerst in mijn leven ontdekte ik mijzelf. Mijn essentie. Het heeft me wakker geschud. Heel veel puzzelstukken vielen op hun plaats. Een gevoel van compleetheid. Ik heb ervoor gekozen deze kans te pakken en mijn leven compleet te veranderen. Het was nu of nooit. Deze keus was een van de belangrijkste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Nu is er niets meer zoals daarvoor. Ik doe wat echt belangrijk voor mij is en wat echt bij me past. Ik ben nu echt mezelf. Ik kan weer voelen, sta in verbinding met mijzelf en de ander en ben gevoelig voor mijn eigen signalen en die van anderen. Ik heb mijn soulmate-ontmoetingen ervaren als sneak-previews van ultieme verbinding met mezelf en met mijn soulmates. De onvoorwaardelijke liefde stimuleert mijn persoonlijke groei.

> Mijn soulmates website