Mijn Op-maat methode: Zelfcoaching & coaching op maat


Wat mijn Op-maat methode je oplevert; snel je beste zelf

Je droomleven leef je door echt jezelf te zijn en in je volle persoonlijke kracht te staan. Je persoonlijke kracht  versterk je door meer authentiek te zijn en persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor heb ik mijn unieke Op-maat methode ontwikkeld. Mijn methode is voor jou als je uit het ritme en de waan van de dag wil komen, en echt aandacht wil geven aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. En daarmee snel duurzame resultaten bereiken op een fijne en leuke manier.

Je beste zelf zijn levert je bij mij op:
• In je kracht staan door stevig in contact te zijn met je gevoel.
• Meer jezelf zijn en voelen je dat je doet wat je werkelijk wilt, door je inspiratie, passie en vreugde te volgen.
• Meer bezieling, vervulling en bereiken wat je wilt doordat je verbonden met met jezelf en je verlangens.

Persoonlijke ontwikkeling levert je bij mij op:
• Sterker worden door je innerlijke kracht te vergroten en te gebruiken.
• Je creëert meer je leven zoals jij dat wilt, door je door je te verdiepen in jezelf en je bewustzijn te vergroten.
• Je bent meer en je doet meer vanuit je innerlijke kracht en inspiratie in contact te zijn met je gevoel .

Mijn maatwerk aanpak levert je op:
• Dat je je eigen resultaten bereikt voor je persoonlijke ontwikkeling door je keuze uit 75 onderwerpen.
• Dat je je eigen proces doorloopt voor je persoonlijke ontwikkeling door je eigen werkwijze te kiezen.
• Dat je je eigen vorm van werken bepaalt door de keuze van je leermiddelen, leervormen en ondersteuning.
• Dat je je eigen voortgang die je bereikt kunt toetsen met tests en die kunt vergelijken met je startpositie.

Bekijk hier mijn aanbod van top-trajecten + gratis zelfcoaching

 

Hoe het werkt: Zelfcoaching & coaching: combinatie voor snel krachtige resultaten

Zelfcoaching is het nieuwe coachen. Ontdek wat jij zelf kunt doen! Als je aan jezelf wilt werken dan heb je niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt al veel zelf doen.

Je wilt je beste zelf worden of je mooiste leven leiden. Dan is en blijft het maatwerk om te komen van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt al veel zelf doen. Speciaal hiervoor heb ik mijn Op-maat methode voor zelfcoaching ontwikkeld.

Mijn methode voor zelfcoaching
Voordat ik mijn methode voor zelfcoaching had ontwikkeld, was ik vaak diverse coachuren met een klant bezig om bijvoorbeeld zijn kracht, talent en verlangens te vinden. Veel mensen weten dat zelf niet zo goed. Terwijl daar niet mijn grootste toegevoegde waarde ligt. Die is om bij mijn klanten goed aan te voelen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Dat te benoemen en te zorgen dat de ermee aan de slag gaan op een manier die ze inspirerend vinden. Zodat ze daardoor snel grote sprongen maken in hun ontwikkeling.

Zelfcoaching & coaching
Ik vond dat ik mijn coachuren beter en leuker kon besteden met meer waarde voor de klanten en voor mij. Daarom heb ik mijn methode voor zelfcoaching ontwikkeld, zodat je als klant al heel veel vooraf zelf kunt voorbereiden. En na afloop van mijn coaching met veel informatie, inspiratie en oefeningen zelf aan de slag kunt via mijn online zelfcoach-omgeving. Voor verdieping en integratie in je leven. Vooral de combinatie van zelfcoaching en mijn professionele coaching zorgen voor sneller resultaat voor minder geld. Zo heb ik mijn online programma’s opgezet. Die zijn een combinatie van zelfcoaching & coaching.

Hoe proactiever, hoe effectiever
Deze combinatie van zelfcoaching en coaching vind ik echt ideaal. Sneller, maatwerk en goedkoper dan veel coachuren. En heel inspirerend om te doen omdat je doet wat je zelf wilt en kiest. Zodat je letterlijk en figuurlijk zelf aan het stuur bent en blijft. Is dat ook niet gewoon het idee van coaching?

Samenwerken als een team
We gaan als een team samenwerken via mijn unieke Op-maat methode; jij coacht jezelf en ik coach jou. Samen gaan we werken aan grote persoonlijke groei.

Jij coacht jezelf
Je krijgt toegang tot mijn uitgebreide online zelfcoaching omgeving. Je krijgt mijn zelfcoach boek Persoonlijke ontwikkeling op maat. Je verdiept je in jouw keuze uit de 75 onderwerpen waar jij meer in je kracht wilt staan, en je oefent ermee. Via online zelfcoaching kun je je testen, introspecties doen om jezelf beter te leren kennen, aantekeningen bijhouden en je ontwikkeling managen, uitvoeren en bijhouden in jouw dashboard.

Ik coach jou
Ik zorg voor helderheid, overzicht waar je staat en reflecteer op jouw situatie, vragen en wensen, zodat jij je doelen bereikt. Ik zorg ervoor dat je de mindset krijgt van de persoon die je wilt zijn. Ik help je met mijn reflectie op jouw ontwikkeling en jij gaat je verdiepen in jezelf en oefenen. Ik ga Op-maat in op jouw thema’s, jouw kwaliteiten, jouw proces en jouw groei. We bespreken je zelfcoaching. Ik geef je suggesties en maak je bewust van je ‘blinde vlekken’.

 

Een ‘snelweg’: Gegarandeerd al binnen één maand resultaat

Ik geef je mijn 5 succesfactoren voor je supersnelle ontwikkeling. Blijf niet zoeken en twijfelen, maar gun jezelf een snelweg.

Ik garandeer dat je al in één maand resultaten boekt. Dat kan ik doen doordat we op maat samenwerken aan je ontwikkeling, als een team. Jij coacht jezelf met online zelfcoaching, en ik coach jou 1:1. In de praktijk blijkt dat mijn Op-maat methode een snelweg is naar je authentieke kracht. Mijn klanten zeggen dat dit komt door:

1. Je krijgt advies op maat
Ik adviseer je op basis van wat het resultaat dat jij wilt bereiken en waar je nu staat. Hierdoor doe je alleen wat echt nodig is.

2. Je kunt veel zelf doen
Door de zelfcoaching kun je zelf werken aan je doelen. In je eigen tempo en met de diepgang die je zelf wilt.

3. Je houdt overzicht
Met je persoonlijke dashboard houd je overzicht. Wat je aanpakt, je planning, wat je voortgang is en je resultaten.

4. Je meet waar je staat
Je test vooraf waar je al goed in bent en waar je ontwikkel- kansen en je unieke kracht ligt. En je toetst je voortgang.

5. Je doet wat je inspireert
Je bereikt gemakkelijker, sneller en leuker je resultaat doordat je alleen doet wat je echt inspireert en wat echt bij je past.

 

Je inhoud: Kies uit 75 thema’s voor je persoonlijke ontwikkeling

75 THEMA’S VOOR JE ONTWIKKELING. Kies bij mij uit 75 thema’s voor je ontwikkeling. Voor je transformatie van waar je nu bent, naar je beste zelf en je mooiste leven.

Superpraktisch, snel naar de kern, no-nonsense
Mijn methode bied je overzicht en is to-the-point. Boordevol superpraktische oefeningen en templates om alles in de praktijk te brengen en te integreren in je leven. Je kunt snel naar de kern met de zelfreflectie apps bij elk thema. En je hebt bij elk thema no-nonsense gezichtspunten, verdiepingen, inspiratie en video’s.

Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt?
En wil je die kracht eruit halen en echt in je kracht gaan staan? Snel en met toetsbare resultaten? Dat kan nu met mijn Authentieke kracht programma en mijn nieuwe en unieke Op-maat-methode voor no-nonsense persoonlijke kracht. Hiermee ben je al binnen een maand gegarandeerd authentieker. Dat kan doordat we als een team samenwerken; jij coacht jezelf en ik coach jou. Omdat we starten met te testen waar je op dit moment staat, weten we snel op welke gebied voor jou het grootse potentieel ligt. Dat opent een snelweg naar je ontwikkeling. Je krijgt inzichten en structuur om snel te kunnen groeien, en je bereikt toetsbare, duurzame resultaten. Gegarandeerd al resultaat binnen één maand! Voor je ontwikkeling kun je jouw combinatie maken uit maar liefst 75 thema’s!

Kies uit 75 thema’s voor je persoonlijke ontwikkeling
Maak je eigen keuze uit 75 persoonlijke ontwikkeling onderwerpen. Kies de thema’s die matchen met jouw uitdagingen of jouw verlangens. Je kunt er direct mee aan de slag.

Persoonlijk leiderschap en inspiratie bij alle thema’s
Bij elk van de 75 thema’s vind je een overzichtspagina. Hier staat een introductie van het onderwerp. Daaronder staan de mogelijkheden voor je persoonlijk leiderschap voor dit onderwerp, en voor je inspiratie voor dit onderwerp.

Persoonlijk leiderschap
Bij Persoonlijk leiderschap kun je jouw ontwikkeling testen voor dit onderwerp en zien waarin je al goed bent en waar je ontwikkelkansen liggen. Je kunt deze potentie-test als leidraad gebruiken om te zien hoe relevant of belangrijk de inhoud van deze mijlpaal voor je kan zijn. Je kunt je verlangens ontdekken door de zelfreflecties te doen om jezelf beter te leren kennen op dit onderwerp. En je kunt je eigen acties en voortgang managen bij dit onderwerp door je acties, voortgang en planning vast te leggen. Zo kom je in actie en breng je persoonlijke ontwikkeling ook echt tot leven.

Inspiratie
Bij Inspiratie vind je allerlei artikelen en items over het onderwerp zoals: Gezichtspunten, oefeningen, talks, video’s, illustraties, sjablonen, filmtips, visualisaties, etc. Hiermee kun je jezelf verdiepen in het onderwerp, een mening vormen over verschillende zaken en vooral oefenen waar je beter in wilt worden. In totaal zijn er meer dan 1350 artikelen voor de 75 onderwerpen voor jouw inspiratie. Dat is zo’n 1000 meer dan in mijn boek. Je kunt dus volop aan de slag!

 

Online zelfcoaching: Lekker zelf aan de slag op je ideale moment

Word je beste zelf met mijn online zelfcoaching omgeving. En kies je zelf jouw ideale moment waarop je zelf lekker aan de slag gaat. Gebruik het als pre-coaching; door jezelf alvast goed voor te bereiden op je coachgesprek, zodat je er nog meer uit haalt. En om jezelf beter te leren kennen en begrijpen. Of gebruik het als after-coaching; om je inzichten van je coachgesprek te verdiepen en vooral om ze te integreren in je dagelijkse leven en werk. Daar bereik je uiteindelijk jouw gewenste resultaten.

 • Persoonlijk dashboard voor al je activiteiten
 • Apps bij elk thema voor zelftest, zelfreflectie & persoonlijk leiderschap
 • 200 Inzicht-artikelen
 • 400 Praktijkoefeningen
 • 100 Talks
 • 100 Video’s
 • 100 Illustraties
 • 75 Testen
 • 75 Zelfreflecties
 • 75 Plannen
 • 50 Sjablonen
 • Filmtips
 • Visualisaties
 • Etc.
 • Zelfcoachboek
 • Support

 

Je werkwijze: vijf veelgebruikte stappen

Met mijn methode help je jouw persoonlijke ontwikkeling en groei te realiseren. Bereik je doelen of zet je volgende stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Gebruik hiervoor de vijf veelgebruikte stappen of kies je eigen werkwijze als je dat fijner vindt. Belangrijk is om plezier te beleven aan je persoonlijke ontwikkeling en het beste uit jezelf te halen.

Stap 1: Test je potentieel
Vaak weet je niet precies wat nodig is voor je persoonlijke ontwikkeling of je groei. Of waar je grootste ontwikkelkansen liggen. Daarom heb ik testen gemaakt om daar snel achter te komen. Test eerst op hoofdlijnen je emotionele, authentieke en verbindende kracht en ontdek je ontwikkelkansen. Doe de gratis test en ontvang direct de uitslag. Naast de algemene test kun je ook per doel of per mijlpaal je potentieel testen. Na enige tijd kun je weer je voortgang toetsen met deze testen.

Stap 2: Formuleer je leerdoel
Je hebt misschien al bepaalde wensen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Door Stap 1 ken je jouw potentieel. Vraag jezelf nu af wat jij de komende periode wilt leren op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk er even over na en scherp je ontwikkelwens eventueel aan. Als jij je wens helder hebt, probeer deze dan samen te vatten in een korte zin of enkele woorden. Noteer deze hier.

Stap 3: Kies je resultaten en ontwerp je plan
Een plan helpt je om je gewenste resultaten en je doelen te bereiken. Het geeft je houvast en het werkt motiverend. Bedenk welke resultaten je wenst. Kies vervolgens de doelen, mijlpalen of thema’s die jou verder kunnen helpen bij je leerdoel. En misschien heb je nog meer mijlpalen die je graag wilt verkennen. Vink ze aan op het overzicht. Maak je eigen plan en ga aan de slag.

Stap 4: Ga aan de slag met de onderwerpen
Er zijn 75 onderwerpen waar je mee aan de slag kunt gaan. Waarom zoveel? Omdat als je volledig in je kracht staat, dan ben je voldoende ontwikkeld in al deze gebieden. Je kunt direct met de onderwerpen van je keuze aan de slag gaan. En je nog verder verdiepen en bijvoorbeeld video’s bekijken, nog meer oefeningen doen, je eigen plan samenstellen en de voortgang van je resultaten bijhouden in je persoonlijke dashboard.

Stap 5: Benoem je resultaten en successen
Het doorlopen van de stappen is natuurlijk leuk om te doen. Je ervaart de vreugde van vervulling bij elk stapje dat je zet. Je kunt je vooruitgang meten door te toetsen en zo je successen benoemen. Het is ook mooi om je successen op een rij te zetten en de resultaten die je bereikt te vieren en te koesteren. Dit kun je hier doen.

> Stap 1: Persoonlijke ontwikkeling test
> Stap 2: Mijn leerdoelen
> Stap 3: Mijn ontwikkelplan
> Stap 4: Mijn dashboard
> Stap 5: Mijn successen

 

De kern: Innerlijke kracht als basis voor je persoonlijke kracht en ontwikkeling

De Op maat methode bestaat uit een uitgebreid raamwerk voor persoonlijke ontwikkeling. Het helpt je om in je volle, innerlijke kracht te staan. Emotionele kracht, zodat jij de baas bent over je emoties en zelf kunt bepalen hoe jij je voelt. Authentieke kracht, waardoor je weet wie je bent en wat je wilt, en bereikt wat je wilt bereiken. En verbindende kracht, zodat je samenhang ervaart in je leven en ziet dat dingen niet zo toevallig meer zijn.

Innerlijke kracht ontstaat wanneer je in contact bent met je gevoel, met je bron. Er zijn allerlei aanleidingen waardoor je in contact komt met je gevoel. Denk aan gebeurtenissen die gedachten bij je oproepen en daarmee emoties; of dingen die je inspireren; of het opmerken van samenloop of harmonie. Hierdoor kun je je naar binnen keren en echt gaan voelen wat er in je leeft op het moment zelf. De informatie die je dan krijgt, geeft bijvoorbeeld aan wat je behoeften zijn, of die vervuld zijn, wat je verlangens zijn en wat er met jou resoneert. Wanneer je je hiervan meer bewust bent, je gevoel volgt en ernaar handelt, dan gebruik je jouw innerlijke kracht. En zo neemt je innerlijke kracht toe; door je naar binnen te keren en wat je voelt naar buiten te brengen, in wie je bent en wat je doet.

In de Op maat methode wordt persoonlijke ontwikkeling meer benaderd vanuit energetische oorsprong en praktische toepassingen dan vanuit psychologische gezichtspunten. Je gaat merken dat bij vrijwel elk onderwerp een verband wordt gelegd tussen enerzijds de manier waarop je praktisch jouw energie kunt beïnvloeden en anderzijds de manier waarop je energie jouw dagelijkse praktijk beïnvloedt.

Je innerlijke kracht verder ontwikkelen begint natuurlijk met het nemen van eigenaarschap erover. Niemand anders kan jouw innerlijke kracht ontwikkelen. Niemand anders kan jouw wil hebben om eraan te werken. Je moet uiteraard bereid zijn om te investeren in jezelf en om aandacht, tijd en geld hiervoor beschikbaar te stellen.

> Meer over innerlijke kracht

> Meer over emotionele kracht
> Meer over authentieke kracht
> Meer over verbindende kracht