Disclaimer

Deze website bevat persoonlijke ervaringen en persoonlijke waarheden. Niets op deze website is bedoeld als algemene waarheid of nauwkeurigheid. Deze website belicht slechts enkele aspecten van persoonlijke ontwikkeling en heeft niet als doel volledig of wetenschappelijk verantwoord te zijn.

Disclaimer
De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van deze website (PersoonlijkeOntwikkelingOpMaat.com). Door deze website te gebruiken, wordt u geacht de gebruiksvoorwaarden te hebben gelezen en aanvaard.

Gebruik van informatie
TrueYou streeft ernaar om altijd correcte en actuele informatie op deze website aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, garandeert TrueYou niet de volledigheid, nauwkeurigheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als vervanging van juridisch advies.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. TrueYou aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website, noch voor het slecht functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail, kan er niet automatisch een relatie ontstaan ​​tussen TrueYou en de gebruiker van de website.

E-mail
TrueYou kan niet garanderen dat e-mails die worden verzonden, op tijd worden ontvangen of verwerkt, omdat een tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. De beveiliging van e-mailverkeer kan ook niet volledig worden gegarandeerd vanwege de bijbehorende beveiligingsrisico’s. Door TrueYou per e-mail te corresponderen zonder codering of wachtwoordbeveiliging, aanvaardt u dit risico.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. TrueYou heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. TrueYou aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.