Tiny Kanters MKM: mijn verhaal…

 

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling: van niet-authentiek naar zeer authentiek

In mijn leven heb ik een grote transformatie doorgemaakt. Vanaf mijn jeugd was ik niet authentiek meer doordat ik weinig liefde ervaren had. Ik sloot mezelf af van mijn gevoel zodat ik die ervaring niet zo voelde.

Hierdoor had ik minder pijn maar ook minder kracht, vreugde en passie. En ik merkte dat anderen moeilijk contact met me konden maken omdat ik zo niet mezelf was. Hierdoor heb ik een lange tijd geleefd met weinig echt gevoel. Soms leek het wel op overleven in plaats van genieten van de vreugde en rijkdom van het leven.

Ik probeerde het te ontkennen of weg te wuiven. En maakte mijzelf wijs dat het normaal was dat je niet zo in contact bent met jezelf en je gevoel. Ergens hoopte ik dat het vanzelf wel weer goed zou komen. Maar eigenlijk wist ik gewoon niet wat ik eraan kon doen. Ik miste het overzicht en de kennis om de regie en leiderschap over mijn leven te pakken.

Ook toen de situatie later anders was geworden, bleef ik niet authentiek. Ik volgde nog steeds anderen, situaties en omstandigheden, in plaats van mijn verlangens. Ik kende mijn verlangens ook niet. Ik wenste dat ik wist wat ik zelf echt wilde en wie ik werkelijk ben. Maar ik had geen idee hoe ik daar kon komen.

Tot op een dag ik iemand ontmoette waarbij ik onvoorwaardelijke liefde voelde. Iemand die ik zonder woorden helemaal kende en begreep. Alsof we elkaar altijd al kenden. Via de gevoelsband met haar voelde ik, als een sneak-preview, wie ik werkelijk was. Ik was volledig in verbinding met mijzelf en mijn gevoel. Dat heeft mij wakker geschud.

Ik heb toen gekozen die kans te pakken om mijn leven compleet te veranderen. Om weer stap voor stap terug te komen bij mijn gevoel en weer authentiek te zijn. Ik ging ervoor om de reis naar mijn werkelijke zelf aan te gaan. Met de nodige zelfbeschouwing, bewustwording en veranderingen, overwon ik in stappen de afgeslotenheid van mijzelf.

Daarna was er niets meer zoals daarvoor. Ik voel en doe wat echt belangrijk voor mij is en wat echt bij me past. Ik was echt in verbinding met mijzelf en werd echt mezelf. Ik sta nog steeds in mijn eigen authentieke kracht. Ik voel dat ik doe wat ik werkelijk wil. Hierdoor voel ik mij een ongelofelijk rijk mens. Ik leef mijn droomleven.

> Mijn soulmates website

 

Door mijn eigen transformatie kan ik jou goed helpen

Doordat ik zelf dit proces uitgebreid heb doorlopen kan ik goed invoelen hoe het bij anderen gaat en begrijpen waar ik ze bij kan helpen. In dit hele proces van niet authentiek naar zeer authentiek heb ik veel geprobeerd en geleerd. Ik weet uit eigen ervaring welke dingen erg helpen en welke dingen niet zo goed werken. Daarbij ben ik al meer dan 10 jaar coach en teamcoach. Uit al deze ervaringen heb ik de meest krachtige middelen en oefeningen samengebracht in mijn eigen unieke Op-maat-methode.  

Voor mij gaat authentieke kracht over hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met je omgeving. Dit leiderschap bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt in je leven. Doordat ik zelf dit proces uitgebreid heb doorlopen kan ik goed invoelen hoe het bij anderen gaat en begrijpen waar ik ze bij kan helpen om in hun authentieke kracht te zijn.

 Bekijk hier mijn aanbod van Top-trajecten + gratis zelfcoaching