Veel mogelijkheden om vrijblijvend kennis te maken

 

Gratis test persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer duidelijkheid over je persoonlijke ontwikkeling? Ontdek waar je al goed in bent en waar je ontwikkelkansen liggen. Doe deze gratis test om je bewuster te maken van jouw ontwikkelingspotentieel. Het duurt enkele minuten. Je ontvangt direct gratis de resultaten. De test voor je persoonlijke ontwikkeling heeft 45 stellingen. Deze stellingen zijn bedoeld om jou een gezichtspunt in overweging te geven en je uit te dagen er een standpunt over in te nemen. Ze zijn niet bedoeld als de waarheid en geen poging jou te overtuigen. De uitslag laat je zien:

Je zult de 15 doelen voor persoonlijke ontwikkeling zien in een verkeerslichtrapportage. Je grootste potentieel voor jouw persoonlijke ontwikkeling ligt in de rode en gele doelen.

> Doe de gratis persoonlijke ontwikkeling test

 

Gratis proefsessie coaching

Wil je vrijblijvend ontdekken en ervaren wat jij kunt bereiken met mijn coaching voor je persoonlijke ontwikkeling? Vraag dan een gratis proefsessie van een half uur van mijn coaching aan. 


Neem even contact op


Kennismakingsworkshops

Wil je ontdekken en ervaren wat jij kunt bereiken met mijn persoonlijke ontwikkeling? Kom naar een kennismakingsworkshop met mijn nieuwe unieke no-nonsense Op-maat-methode voor snelle en toetsbare persoonlijke ontwikkeling. Haal het beste uit jezelf. Groei met sprongen en duurzaam. Worstel niet langer met verandering van je gedrag via kleine stapjes. Zelf heb ik in mijn leven enkele grote transformaties doorgemaakt. Daardoor weet ik ook uit eigen ervaring waar ik het over heb. Bereik snel toetsbare en duurzame resultaten.

Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? Wil je snel en toetsbare resultaten voor je persoonlijke & spirituele ontwikkeling bereiken? Ga dan bij mij aan de slag! En word een ongelofelijk rijk mens. Je leven wordt zoveel gemakkelijker, mooier en rijker wanneer je persoonlijke ontwikkeling als basis neemt. Dit zie ik in mijn praktijk, bij klanten en dat gun ik iedereen. Ik maak mensen graag rijker. Hierom ontwikkelde ik mijn eigentijdse, verdiepende aanpak. De workshop is een verdiepend, gevarieerd en leuk programma en levert je onder andere dit op:

  • Je krijgt inzicht in je grootste verlangens.
  • Je maakt een beknopt persoonlijk ontwikkelplan.
  • Je wilt doe je mee met korte coachsessies in de hotseat.
  • Je ontdekt welke stappen je kunt maken om een ongelofelijk rijk mens te worden.
  • Je krijgt helderheid en overzicht op gebied van je persoonlijke ontwikkeling.
  • Je ontdekt hoe je jouw patronen doorbreekt en het beste uit jezelf haalt.

Een introductie-workshop duurt tweeënhalf uur. Inloop vanaf een half uur vooraf. We zijn met een kleine groep. Neem gerust je tablet of laptop mee. Als je wilt dan kun je voor de bijeenkomst al jouw persoonlijke ontwikkeling testen.

IN NEDERLAND & BELGIE  > Agenda workshops & tickets
Elke week is er een gratis online workshop op woensdagavond van 19:00 – 20:00.  Je ontvangt een bevestigingsmail en later een email met een link voor deelname, uiterlijk één dag vooraf.
ONLINE  > Meld je direct aan of Neem even contact op
Wil je een interactieve bijeenkomst voor persoonlijke ontwikkeling in een huiselijke en vertrouwde sfeer? Organiseer dan zelf jouw persoonlijke ontwikkeling party in je huiskamer of salon.
IN JE HUISKAMER  > Vraag direct aan of Neem even contact op
Wil je een interactieve sessie voor persoonlijke ontwikkeling bij jouw studio, centrum, groep, club of vereniging? Organiseer dan samen met mij jouw Studiosessie. Natuurlijk is een combinatie met je evenementenkalender mogelijk, zodat je naast bestaande relaties ook nieuwe geïnteresseerden uit de omgeving kunt uitnodigen. Dit kan nieuwe relaties voor je studio opleveren. Er is altijd voor een deel maatwerk mogelijk, dus geef vooraf eventuele wensen aan. Populair bij yogastudio’s, meditatiegroepen en mindfulnessclubs.
VOOR STUDIO’S  > Vraag direct aan of Neem even contact op

 

Next-level gesprek over jouw persoonlijke ontwikkeling, € 25,- (i.p.v. 87,50)

Als je aan de slag wilt met je persoonlijke ontwikkeling dan wil je zeker weten dat je een juiste keuze maakt. Ik kan je in een gesprek van een half uur adviseren over jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheden. Maak vrijblijvend een afspraak voor een telefonisch of online Next-level gesprek. Wil je een optimaal resultaat halen uit het Next-level gesprek, doe dan vooraf even mijn gratis test persoonlijke ontwikkeling.

  Boek hier je Next-level gesprek voor € 25,- 
 
> Plan hier je Next-level gesprek in na je boeking
Vermeld altijd je ordernummer van de boeking!

 

Gratis dagelijkse oefening (micro-leren)

Meld je aan voor de dagelijkse oefening. Je ontvangt elke dag een nieuwe oefening voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze vorm van micro-leren is bedoeld om snel en compact te oefenen met onderwerpen van persoonlijke ontwikkeling.

> Stuur mij dagelijks een oefening

 

Gratis samenvatting boek

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt? Wil je een grootser leven? Leiderschap over je eigen toekomst? Van betekenis zijn? Emotioneel vrij zijn? Echt je ware zelf zijn? Met Persoonlijke ontwikkeling op maat investeer je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens.
Er zijn geen geheime formules of mystieke sleutels of drie eenvoudige stappen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is maatwerk om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Dit boek en de bijbehorende website helpen je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt dit boek je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.

Van woorden leer je beperkt. Daarom bevat de methode geen lange verhalen en voorbeelden, maar alleen de essentie van de onderwerpen. Wat er wél toe doet is jouw actie. Want er is geen klaar-terwijl-je-wacht manier. Tiny Kanters selecteerde de krachtigste oefeningen uit zijn eigentijdse verdiepende aanpak gebaseerd op innerlijke kracht. Daarmee zet je jouw volgende stap. En de volgende. Tot jij je krachtigste zelf bent geworden.

> Download gratis samenvatting

 

Gratis tips & inspiratie

Op de hoogte blijven en tips en inspiratie ontvangen voor je persoonlijke ontwikkeling.

> Aanmelden periodieke tips & inspiratie

 

Gratis online zelfcoaching, 1 dag uitproberen

Meld je aan en ontvang een code om de e-learning module van mijn Op-maat-methode 1 dag gratis uit te proberen. Daarvoor krijg je toegang tot alles van de website. Je kunt dan onder andere jezelf nog uitgebreider testen, introspecties doen, je aantekeningen bijhouden en je programma samenstellen, uitvoeren en bijhouden in jouw dashboard. De site heeft meer dan: 180 gezichtspunten, 400 oefeningen, 200 video’s, 200 illustraties, 75 tests, 75 introspecties, 75 actieplannen, 50 sjablonen en meer.

> Op maat methode gratis uitproberen

 

Talks

Ik word graag uitgenodigd voor bijeenkomsten om mensen te laten kennismaken met mijn Op-maat-methode voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan op diverse manieren en al vanaf vijf deelnemers. Ik geef dan een korte presentatie over de essentie van mijn methode. Meestal duurt dit ongeveer 20 minuten. We kunnen ook in overleg een programma samenstellen.
 

 

Bedrijven

Maak kennis met de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. Neem even contact op voor een vrijblijvend Next-level gesprek waarin we je wensen en mogelijkheden concreet maken. Met mijn boek en website voor zelfcoaching en pre-coaching kan je al snel veel op je coachingskosten besparen. Managers en medewerkers kunnen al veel zelf doen voordat je een professionele coach inschakelt. Waar nodig kun je aanvullend van (mijn) individuele coaching en teamcoaching gebruik maken. Bespreek vrijblijvend de kansen en mogelijkheden.

> Neem even contact op

 

Maatwerk bijeenkomsten

Wil je groepscoaching en/of vragenuurtjes voor persoonlijke ontwikkeling? Organiseer dan een maatwerk bijeenkomst. Dit kan gecombineerd worden met een talk of een workshop. Voor een dergelijke bijeenkomst overleggen we vooraf wat de inhoud en aanpak is. Doordat dit maatwerk is, zijn de kosten afhankelijk van de opzet en inhoud van de bijeenkomst.

> Neem even contact op

 

App, mail of bel mij

Stuur mij je bericht.

> Contact