Tiny Kanters

Vraag naar overzicht en helderheid

Ik ben deze website en mijn nieuwe boek gestart, omdat ik merkte dat er behoefte aan was. In mijn coaching en mentoring merk ik dat mensen helderheid en overzicht willen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Die helderheid en dat overzicht bied ik aan op de website via de 15 doelen, 75 mijlpalen en 10 thema’s. Ik heb ook gemerkt dat er voor veel mensen een drempel is om een professionele lifecoach in te schakelen. Daarom bied ik deze website aan als een middel voor online zelfcoaching. Hier kun je testen wat je potentieel is, introspecties doen, gevoed en geïnspireerd worden om je te ontwikkelen en als mens te groeien. Je kunt je voortgang managen en testen met behulp van het dashboard. Je kunt je op je eigen manier ontwikkelen door zelf jouw resultaten te kiezen en zelf te bepalen of, wanneer en wie je als professionele coach wilt inhuren. Ik wens je veel plezier met je persoonlijke ontwikkeling.

Word een ongelofelijk rijk mens
Voor mij gaat persoonlijke ontwikkeling over “hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met je omgeving”. Hoe je dit doet, bepaalt grotendeels hoe je je voelt in je leven. Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je leven is. Ik zou zeggen dat het je leven IS! Het leven gaat voor mij over ontwikkelen en de vreugde ervaren van worden wat je wilt. Gaat het leven er niet om dat wat je verlangt te ervaren en te voelen hoe dat is? Wat mij betreft zou persoonlijke ontwikkeling een standaardonderwerp mogen zijn vanaf de basisschool. Meestal verloopt je persoonlijke ontwikkeling automatisch en onbewust. Je kunt natuurlijk ook bewust met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan. Vaak krijgen mensen aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, als ze iets willen zijn of doen en als het niet gaat zoals ze willen. Je kunt natuurlijk persoonlijke ontwikkeling inzetten om de nieuwste, beste versie van jezelf te zijn. Ik geloof ook in de maakbaarheid en ontstaanbaarheid van je leven en je geluk. Ik geloof dat jij je omstandigheden meer kunt beïnvloeden dan de omstandigheden jou. Ik geloof in de emotionele, authentieke en verbindende kracht van mensen. Je hebt het allemaal al in je. Bovenal kan het zo leuk zijn en het kan je ongelofelijk rijk maken. Geniet ervan.

Over mij
Ik ben Tiny Kanters MKM, een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een professionele lifecoach, teamcoach, mentor en inspirator. Ik ben ook een kunstenaar. Mijn talent is om mensen te laten voelen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Zodat ze zich hiervan bewust zijn. Ik activeer je innerlijke wijsheid. Het meeste van wat ik heb geleerd over persoonlijke ontwikkeling, heb ik zelf ervaren in het echte leven. Het leven bracht mij grote contrasten; met niet mijzelf zijn en mijn ware zelf zijn.

Meer van mijn schilderijen…

Mijn persoonlijke ontwikkeling: In mijn leven heb ik enkele grote transformaties doorgemaakt
Tot mijn 40e levensjaar had ik me niet verdiept in mezelf. Tot ik voor het eerst in mijn leven voelde wat onvoorwaardelijke liefde was. Dit maakte mijn wereld in een keer honderd maal groter. Voor het eerst in mijn leven ontdekte ik mijzelf. Mijn essentie. Het heeft me wakker geschud. Heel veel puzzelstukken vielen op hun plaats. Een gevoel van compleetheid. Ik heb ervoor gekozen deze kans te pakken en mijn leven compleet te veranderen. Het was nu of nooit. Deze keus was een van de belangrijkste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Nu is er niets meer zoals daarvoor. Ik doe wat echt belangrijk voor mij is en wat echt bij me past. Ik ben nu echt mezelf. Ik kan weer voelen, sta in verbinding met mijzelf en de ander en ben gevoelig voor mijn eigen signalen en die van anderen. Ik heb mijn soulmate-ontmoetingen ervaren als sneak-previews van ultieme verbinding met mezelf en met mijn soulmates. De onvoorwaardelijke liefde stimuleert mijn persoonlijke groei.

Ik ben een professionele coach
Ik ben een internationaal gecertificeerde (ICF, EMCC) senior coach. Door mijn ervaring kan ik mij goed inleven en jou ondersteunen bij belangrijke thema’s in jouw leven. Mijn kracht is dat ik ervaren heb hoe het is om NIET mezelf te zijn en ervaren heb hoe het is om WEL mezelf te zijn. Ik kan je helpen bij ‘minder in je hoofd’ en ‘meer in je gevoel’ en meer jezelf te zijn en door helderheid te brengen. In mijn werk is het dan ook een rode draad om mensen een stap dichter bij zichzelf en hun gevoel brengen. Innerlijke wijsheid activeren met de wijsheid die in mij werd bevrijd. Ik gun mijn klanten de rijkdom die ik zelf ervaar. Word ook een ongelofelijk rijk mens!

Meer over mijn coaching…

Mijn droom is miljonair worden
Mijn droom is om een miljoen mensen te ondersteunen om hun bewustzijnsniveau te vergroten. Hen helpen een rijker mens te zijn. Door mijn persoonlijke interactie, boeken en websites laat ik mensen meer zijn en doen wat echt belangrijk voor hen is. Ik ben heel blij als ik mensen een stap verder kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun leven. Ik ben zelf al jaren een ongelofelijk rijk mens. Ik wens iedereen die rijkdom toe.

Mijn visie is dat JIJ de baas bent over hoe je je voelt, niet omstandigheden of situaties. Je bent de eigenaar van je emoties en je gevoel. Daardoor beslis je zelf hoe jij je voelt. En als je wilt, kun je leren om je goed te voelen. Altijd en overal. Op steeds meer momenten in je leven. En omdat jij de baas bent; ben je een actor in plaats van een reactor. Je kunt dus steeds meer leren hoe je zelf bepaalt hoe omstandigheden en situaties zullen zijn. Hoe je je voelt is misschien wel het belangrijkste ingrediënt hiervoor.

Mijn expertise
Ik ben een expert in het inspireren van mensen tot innerlijke rijkdom. Door duidelijkheid en overzicht te brengen in hoe ze met zichzelf (kunnen) omgaan. Via een toegankelijke, vereenvoudigde kijk. Wat dit voor hen oplevert is: emotionele vrijheid, authentieke kracht en innerlijke rust.

Mijn manier
Mijn manier van werken is mensen het potentieel van een groter bewustzijn te laten voelen. Dit gevoel kan een aanzet geven tot het verkennen en stimuleren van hun persoonlijke groei. Ik steun mensen om volledig eigenaarschap en leiderschap te nemen over hun leven en groei. Om hun leven vol te leven en te genieten van het proces van persoonlijke groei, stap voor stap.