Mijn professionele kennis en ervaring voor je authentieke kracht en persoonlijke ontwikkeling

 

Werken met mij betekent een rijker mens worden

Ik werk met jou aan je authentieke kracht, je persoonlijke ontwikkeling en je spirituelen ontwikkeling. Dit doe ik op basis van jouw wensen, verlangens en vragen die je hebt. Ik lever maatwerk met mijn eigen methode om te komen van waar je bent, naar waar je wilt zijn. Samen zorgen we voor een succesvol resultaat en een fijne weg ernaar toe.

Wat het voor je oplevert als je met mij werkt volgens mijn klanten:
• Je komt dichter bij jezelf en meer in je gevoel doordat ik focus op je innerlijke kracht die al in je zit.
• Je maakt grote sprongen in je ontwikkeling doordat ik jou bekijk als heel persoon, niet alleen je wens.
• Je bereikt snel duurzame resultaten doordat je mijn superpraktische kennis, ervaring en methodes gebruikt.

 
Voor mij gaat persoonlijke ontwikkeling over “hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met je omgeving”. Hoe je dit doet, bepaalt grotendeels hoe je je voelt in je leven. Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je leven is. Ik zou zeggen dat het je leven IS! Het leven gaat voor mij over ontwikkelen en de vreugde ervaren van worden wat je wilt. Gaat het leven er niet om dat wat je verlangt te ervaren en te voelen hoe dat is?
 
Vaak krijgen mensen aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, als ze iets willen zijn of doen en als het niet gaat zoals ze willen. Je kunt natuurlijk persoonlijke ontwikkeling inzetten om de nieuwste, beste versie van jezelf te zijn. Ik geloof ook in de maakbaarheid en ontstaanbaarheid van je leven en je geluk. Ik geloof dat jij je omstandigheden meer kunt beïnvloeden dan de omstandigheden jou. Ik geloof in de emotionele, authentieke en verbindende kracht van mensen. Je hebt het allemaal al in je. Bovenal kan het zo leuk zijn en het kan je een ongelofelijk rijk mens maken.

 

 

We werken samen als een team: Combi-coaching

We werken samen als een team van coaches. Simpel gezegd: jij coacht jezelf & ik coach jou. Ik noem dit “Combi-coaching” en deze werkwijze gebruik ik in mijn Authentieke kracht programma. Door deze combinatie van jouw online zelfcoaching & mijn aanvullende coaching, kun je zelf al heel veel doen. Dat scheelt veel tijd omdat we echt Op-maat werken voor jou. En veel geld omdat je veel zelf kunt doen. En het is leuk want je bent zelf aan het stuur.

Jij coacht jezelf
Je verdiept je in jouw keuze uit de 75 onderwerpen en je oefent ermee. Via online zelfcoaching kun je je testen, introspecties doen, aantekeningen bijhouden en je ontwikkeling managen, uitvoeren en bijhouden in jouw dashboard. Je bepaalt zelf je onderwerpen, je proces en de keuze van je leermiddelen.

Mijn online zelfcoaching leeromgeving bevat:
180 gezichtspunten die je nieuwe inzichten brengen.
400 oefeningen om wat je leert in de praktijk te brengen.
200 video’s om je in onderwerpen te verdiepen.
200 illustraties die vereenvoudigen en verhelderen.
75 tests om je kwaliteiten, potentieel en voortgang te meten.
75 introspecties om jezelf veel beter te leren kennen.
75 actieplannen zodat je direct in actie kunt komen.
50 sjablonen om processen eenvoudiger te doorlopen.
Via je persoonlijke dashboard houd je overzicht en kun je jouw zelfcoaching managen.

Ik coach jou
Ik zorg voor helderheid, overzicht waar je staat en reflecteer op jouw situatie, vragen en wensen, zodat jij je doelen succesvol en plezierig bereikt.

Ik ben senior coach voor teams en managers, en auteur. Ik heb jarenlange ervaring bij overheid, bedrijfsleven en als ondernemer. Ik ben internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een no-nonsense aanpak zet ik je in je kracht.

Half jaar online zelfcoaching + QuickStart € 275,-

Half jaar Combi-coaching programma  € 995,-

Vergelijk de producten

 

Ik zet jou in je kracht en ik verrijk je; dat is mijn passie

Word een ongelofelijk rijk mens. Een half jaar lang grenzeloze persoonlijke en spirituele groei. Word de nieuwste en beste versie van jezelf. Leid jezelf vanuit passie en innerlijke kracht. Gun jezelf je droomleven! Je bent een van de enkele mensen die ik persoonlijk begeleid naar topresultaten. De begeleiding van jouw transformatie is mijn topprioriteit.

Half jaar Premium Combi-coaching programma € 2.750,-