Doel 13. Co-creatie

> Mijlpaal: Creëren
> Mijlpaal:
Vragen
> Mijlpaal:
Afstemmen
> Mijlpaal:
Synchroniciteit
> Mijlpaal:
Manifestaties

 

Elkaar verrijken

 Het proces van creatie is nodig om voor jou relevante dingen tot stand te brengen. Alles begint met je verlangens. Je verlangens zijn de bron van je intenties. Intenties creëren gedachten. Je gedachten veroorzaken acties en trekken energetisch passende mensen, gebeurtenissen en omstandigheden aan. Je acties worden interacties en dus co-creaties. Door je intentie te realiseren heb je jezelf en de ander verrijkt met een nieuwe ervaring.

Het leven is een opeenvolging van het tot stand brengen van nieuwe ervaringen. Dit verloopt meestal onbewust. Je kunt dit ook meer bewust sturen, zodat je specifieke dingen creëert in je leven of het gevoel krijgt dat je meer controle over je leven hebt. Als je je bewust bent van de werking van het creatieproces, dan kun je soms beter verklaren waarom iets wel of niet in je leven tot stand komt, of waarom iets niet wil lukken, of waarom het juist allemaal zo soepel verloopt. Als je het creatieproces bewust beïnvloedt of stuurt, dan zet je daarmee je leven meer naar je hand, je neemt er meer eigenaarschap over. Je intenties zijn een manier om je verlangens concreet te maken in het moment. Het geeft aan wat je nu concreet wilt. Door te focussen op je intentie en er zo allerlei gedachten en beelden over te vormen, zet je die als het ware in beweging. Jouw focus op deze gedachten en beelden genereert energetische frequenties. Als die relevant zijn voor jou, dan worden die onmiddellijk door je bron uitgezonden of uitgestraald. Je bron is in contact met andere bronnen waarmee een relatie is of waarmee in potentie een relatie aanwezig is. Je kunt het zien als een energetische marktplaats voor vraag en aanbod om samen iets tot stand te brengen; als een soort co-creatiemarktplaats op basis van de aantrekkingskracht van de frequenties van je gedachten.

Vanuit de mogelijkheden die jouw bron ziet op deze marktplaats, zal hij jou leiden naar kansen voor co-creaties, opdat jij jouw intentie tot leven te kunt wekken. Dit gebeurt met behulp van de managementinformatie van je emoties, intuïtie, impulsen en gevoel. Zo evolueren je intenties tot ideeën, ontmoetingen, ervaringen en tastbare dingen in je leven. Zo creëer je zelf in samenwerking met anderen jouw eigen realiteit. Oefen eens met kleine, eenvoudige dingen. Dit principe van een energetische ‘marktplaats’, op basis van aantrekkingskracht van matchende en samenwerkende co-creatiemogelijkheden, is fundamenteel voor het creatieproces. Meestal gaat het vanzelf, via je bron, en ben je je hiervan niet bewust. Maar als je het creatieproces wel bewust gaat gebruiken, dan kun je ook je eigen realiteit bewust beïnvloeden en creëren.
Alleen al het co-creëren zelf is een verrijkende ervaring, omdat je zo de vreugde ervaart van het samenwerken en van iets samen tot stand brengen. Je kunt vreugde beleven aan elk stapje in het creatieproces. Je kunt ervan genieten dat iets aan het ontstaan en groeien is. En natuurlijk is er ook het verrijkende gevoel wanneer je intentie echt gerealiseerd en gemanifesteerd is tot iets tastbaars. Dit kun je weer delen met anderen en zo verrijk je elkaar.

Welkom gast, je kunt alleen de overzichtpagina’s bekijken. Je kunt jouw keuzes en je werk niet bewaren, en je hebt geen toegang tot de 1350+ items.
Je kunt je hier aanmelden of lid worden om volledige toegang te krijgen tot alle functionaliteiten en items.
[ratings id=”4536″]