Zelfcoaching online: versterk zelf je authentieke kracht en persoonlijke ontwikkeling

 

Voordelen van mijn online zelfcoaching methode

Als je met jouw ontwikkeling aan de slag gaat, dan wil je wel zeker weten dat je een goede keuze maakt. Tiny Kanters selecteerde de krachtigste oefeningen uit zijn eigentijdse verdiepende aanpak gebaseerd op innerlijke kracht. Daarmee zet je jouw volgende stap. En de volgende. En de volgende. Tot jij je krachtigste zelf bent geworden.
 
De grootste waarde van mijn Op-maat-methode voor zelfcoaching
• Je bespaart tijd: doordat het maatwerk is, we vooraf testen waar je staat en je kunt werken wanneer je wilt.
• Je bespaart geld: doordat jezelf coacht heb je minder professionele coach-uren nodig voor hetzelfde resultaat.
• Je bereikt meer resultaat: doordat je zelf onderwerpen, proces, middelen en tijdstip kiest word je succesvoller.
 

 

Je groei: Snel en op jouw manier met mijn online zelfcoaching

Wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Deze online zelfcoaching module helpt je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt deze module je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.
Met PersoonlijkeOntwikkelingOpMaat voor online zelfcoaching heb je de volledige toegang tot alle inhoud met meer dan 1350 items. Alle inhoud is doorzoekbaar en gecategoriseerd om aan jouw persoonlijke behoeften te voldoen. Je kunt gebruik maken van alle tools, functionaliteiten, waaronder tests, (links naar) video’s, talks en sjablonen. Ook kun je er je potentieel voor jouw persoonlijke ontwikkeling testen, in z’n totaliteit en per mijlpaal. Je kunt doelen en mijlpalen kiezen om aan te werken, introspectievragen beantwoorden voor zelfonderzoek en zelfreflectie, je eigen plan van aanpak samenstellen, aantekeningen bijhouden, actieplannen maken, je resultaten beheren in je eigen dashboard, je voortgang toetsen en je successen vastleggen.
Ontdek hoe jij jouw persoonlijke ontwikkeling verder kunt brengen en hoe je meer in jouw volle kracht kunt zijn.

Er zijn drie mogelijkheden om te studeren met mijn online zelfcoaching module voor persoonlijke ontwikkeling op maat; Een maandabonnement zonder aanvullende online coaching, en een jaartraject met de combinatie van één coachsessie voor een snelle start van je persoonlijke ontwikkeling. Of een jaartraject met een aanvullend coachtraject van vijf online coachsessies.

> Online zelfcoaching € 19,- per maand
> Half jaar online zelfcoaching + snelstart € 275,-
> Half jaar online zelfcoaching + traject € 995,-
> Half jaar online zelfcoaching + Premium traject € 2.750,-
Vergelijk de producten

 

Je inhoud: Kies uit 75 onderwerpen voor authentieke kracht en persoonlijke ontwikkeling

Maak je eigen keuze uit 75 persoonlijke ontwikkeling onderwerpen. Het Op maat raamwerk omvat drie gebieden voor persoonlijke ontwikkeling om je innerlijke kracht te helpen vergroten. Ze zijn onderverdeeld in vijftien doelen en 75 mijlpalen en 10 veelvoorkomende thema’s.
De Op maat methode heeft drie gebieden van innerlijke kracht waarop jij jezelf verder kunt ontwikkelen en zo jouw kracht vergroten. Dit zijn: emotionele kracht, authentieke kracht en verbindende kracht.Elk gebied van innerlijke kracht is verdeeld in vijf doelen. Bij elk doel kun je jouw grootste kwaliteiten aangeven. Elk doel is onderverdeeld in vijf mijlpalen. Met de mijlpalen kun je concreet aan de slag. Deze bestaan uit een gezichtspunt op het onderwerp, enkele oefeningen om je te inspireren en te helpen om jouw eigen oefeningen te ontdekken, en een kader met acties om jouw eigen acties te helpen ontdekken.
Een andere ingang naar de doelen en mijlpalen zijn de veelvoorkomende thema’s waaraan je kunt werken. Pas de mijlpalen binnen het thema aan je voorkeuren aan. Welke resultaten wilt je bereiken met je persoonlijke ontwikkeling? Kies jouw doelen en pas de mijlpalen aan waaraan u wilt werken. Of kies een thema en pas de mijlpalen aan waaraan je wilt werken. Of kies alleen specifieke mijlpalen waaraan je wilt werken.

 

Je acties: Persoonlijk leiderschap & inspiratie, bij elk van de 75 onderwerpen

Bij elk van de 75 onderwerpen vind je een overzichtspagina. Hier staat een introductie van het onderwerp. Daaronder staan de mogelijkheden voor je persoonlijk leiderschap voor dit onderwerp en voor je inspiratie voor dit onderwerp.

Bij Persoonlijk leiderschap kun je jouw ontwikkeling testen voor dit onderwerp en zien waarin je al goed bent en waar je ontwikkelkansen liggen. Je kunt deze potentie-test als leidraad gebruiken om te zien hoe relevant of belangrijk de inhoud van deze mijlpaal voor je kan zijn. Je kunt je verlangens ontdekken door de introspectie te doen om jezelf beter te leren kennen op dit onderwerp. En je kunt je eigen acties en voortgang managen bij dit onderwerp door je acties, voortgang en planning vast te leggen. Zo kom je in actie en breng je persoonlijke ontwikkeling ook echt tot leven.

Bij Inspiratie vind je allerlei artikelen en items over het onderwerp zoals: Gezichtspunten, oefeningen, talks, video’s, illustaraties, sjablonen, filmtips, visualisaties, etc. Hiermee kun je jezelf verdiepen in het onderwerp, een mening vormen over verschillende zaken en vooral oefenen waar je beter in wilt worden. In totaal zijn er meer dan 1350 artikelen voor de 75 onderwerpen voor jouw inspiratie. Dat is zo’n 1000 meer dan in mijn boek. Je kunt dus volop aan de slag!

 

Je werkwijze: Stel je eigen Op-maat leertraject samen

Groei op jouw eigen manier. Mijn online zelfcoaching module is een raamwerk voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het bied je tools en inspiratie om je pad te creëren om je wensen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei te helpen realiseren. Het kan gaan om het bereiken van een of meer van de doelen uit de module. Of deze doelen kunnen je inspireren om je eigen pad te maken in de richting van deze doelen. Met je eigen mijlpalen en je eigen proces. Of gebruik een of meer van de vijf stappen voor jouw ontwikkelproces. En jouw persoonlijke volgende stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Belangrijk is om plezier te beleven aan je persoonlijke ontwikkeling en het beste uit jezelf te halen.

> Stap 1: Persoonlijke ontwikkeling test
> Stap 2: Mijn leerdoelen
> Stap 3: Mijn ontwikkelplan
> Stap 4: Mijn dashboard
> Stap 5: Mijn successen

> Lees meer over hoe je jouw leertraject samenstelt

 

Je start: Doe de gratis Persoonlijke ontwikkeling test en ontdek je groei-potentieel

Wil je meer duidelijkheid over je persoonlijke ontwikkeling? Ontdek waar je al goed in bent en waar je ontwikkelkansen liggen. Doe deze gratis test om je bewuster te maken van jouw ontwikkelingspotentieel. Het duurt enkele minuten. Je ontvangt direct gratis de resultaten. De test voor je persoonlijke ontwikkeling heeft 45 stellingen. Deze stellingen zijn bedoeld om jou een gezichtspunt in overweging te geven en je uit te dagen er een standpunt over in te nemen. Ze zijn niet bedoeld als de waarheid en geen poging jou te overtuigen.

De uitslag laat je zien:
• In hoeverre je open staat voor andere manieren van kijken.
• Een globaal inzicht in jouw potentieel voor je persoonlijke ontwikkeling.
• Op welke gebieden jij je nog meer kunt verdiepen.
• Je persoonlijke ontwikkelingsscore direct in de uitslag.
• Je scores voor je innerlijke kracht (emotionele kracht, authentieke kracht en verbindende kracht).

Je ziet de 15 doelen voor persoonlijke ontwikkeling in een verkeerslichtrapportage. Waar je al goed in bent zie je in de groene doelen. Je grootste potentieel voor jouw persoonlijke ontwikkeling ligt in de rode en gele doelen.