Hulp vragen is een teken van kracht

 

OM HULP VRAGEN IS EEN TEKEN VAN GROTE KRACHT. Om hulp vragen brengt je verder. Blijf niet langer rondlopen met een onbevredigend gevoel. Durf je uit je comfort-zone te komen en om hulp te vragen.

SOMS MAAKT ÉÉN TELEFOONTJE HET VERSCHIL
Ik werd gebeld door Suzanne en ze vertelde me dat ze niet lekker in haar vel zat. Eigenlijk al een lange tijd. Ze had eerder al verschillende dingen ondernomen. Ze was al bij verschillende coaches geweest en het lukte haar niet om zich goed te voelen. Ze wist ook niet precies waar het aan lag dat ze niet in haar kracht stond. Ze kon er maar niet achter komen wat er nou speelde bij haar.

METEN IS WETEN
Ik heb haar mijn persoonlijke ontwikkelingstest laten invullen. In de uitslag van de test zagen ik direct heel duidelijk hoe het nou kwam dat ze maar niet verder kwam. Mijn globale test geeft al direct aan waar je ontwikkelkansen en je uitdagingen liggen. En ook heel handig: Het geeft ook aan waar je kracht ligt om je met je ontwikkeling succesvol aan de slag te gaan! Een waardevol instrument om samen het gesprek aan te gaan.

SYMPTOMEN DUIDEN OP DIEPERLIGGENDE OORZAAK
Het duurde heel even voordat bij haar ook het kwartje viel. Dit komt vaak voor bij mijn klanten. Ze zitten vaak in een patroon waarvan ze zichzelf niet meer zo bewust zijn. In dat patroon zijn ze vaak meer bezig met de symptomen van een dieperliggende oorzaak. Doordat ik die symptomen kan herkennen en samen met de klant dan de oorzaak kan achterhalen, kunnen we aan de slag om de echte oorzaak aan te pakken. Een extra voordeel hierbij is dat daardoor meestal meer verbeteringen ontstaan dan waar de klant voor kwam.

LEES HIER VERDER…

DOE OOK DE GRATIS TEST:

Heb je vragen, wil je reageren of me iets laten weten? Ik vind het fijn om van je te horen!
 
#Topcoach #Blog #Persoonlijkeontwikkeling #Spiritueleontwikkeling #Zelfcoaching #Jezelfzijn #Authentiekekracht #Persoonlijkleiderschap #PersoonlijkeOntwikkelingOpMaat
 

Deel dit artikel
[social-share style=”icon” size=”m” template=”55″ nospace=”no” counters=”0″ buttons=”facebook,facebook_like,twitter,pinterest,linkedin,tumblr,print,mail,reddit,whatsapp,blogger,gmail”]

Ook interessant…

Aan het laden...