Zelfcoaching, het nieuwe coachen

 

ZELFCOACHING IS HET NIEUWE COACHEN. Ontdek wat jij zelf kunt doen! Als je aan jezelf wilt werken dan heb je niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt al veel zelf doen.

Je wilt je beste zelf worden of je mooiste leven leiden. Dan is en blijft het maatwerk om te komen van waar je nu bent, naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt al veel zelf doen. Speciaal hiervoor heb ik mijn Op-maat methode voor zelfcoaching ontwikkeld.

METHODE VOOR ZELFCOACHING
Voordat ik mijn methode voor zelfcoaching had ontwikkeld, was ik vaak diverse coachuren met een klant bezig om bijvoorbeeld zijn kracht, talent en verlangens te vinden. Veel mensen weten dat zelf niet zo goed. Terwijl daar niet mijn grootste toegevoegde waarde ligt. Die is om bij mijn klanten goed aan te voelen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Dat te benoemen en te zorgen dat de ermee aan de slag gaan op een manier die ze inspirerend vinden. Zodat ze daardoor snel grote sprongen maken in hun ontwikkeling.

ZELFCOACHING & COACHING
Ik vond dat ik mijn coachuren beter en leuker kon besteden met meer waarde voor de klanten en voor mij. Daarom heb ik mijn methode voor zelfcoaching ontwikkeld, zodat je als klant al heel veel vooraf zelf kunt voorbereiden. En na afloop van mijn coaching met veel informatie, inspiratie en oefeningen zelf aan de slag kunt via mijn online zelfcoach-omgeving. Voor verdieping en integratie in je leven. Vooral de combinatie van zelfcoaching en mijn professionele coaching zorgen voor sneller resultaat voor minder geld. Zo heb ik mijn online programma’s opgezet. Die zijn een combinatie van zelfcoaching & coaching.

HOE PROACTIEVER, HOE EFFECTIEVER
Deze combinatie van zelfcoaching en coaching vind ik echt ideaal. Sneller, maatwerk en goedkoper dan veel coachuren. En heel inspirerend om te doen omdat je doet wat je zelf wilt en kiest. Zodat je letterlijk en figuurlijk zelf aan het stuur bent en blijft. Is dat ook niet gewoon het idee van coaching?

Deel dit artikel
[social-share style=”icon” size=”m” template=”55″ nospace=”no” counters=”0″ buttons=”facebook,facebook_like,twitter,pinterest,linkedin,tumblr,print,mail,reddit,whatsapp,blogger,gmail”]

Ook interessant…