Kom in bloei


 

 

KOM IN BLOEI DOOR JE MOOISTE ZELF TE ZIJN. Ik geef je 3 tips om jou te helpen bloeien. Om meer uit je leven te halen dan je nu doet, als inspiratie om je mooiste leven te leven. 

Dit symboliseert de Japanse kersenbloesem (Sakura). In maart bloeit de kersenbloesem. Net als veel Japanners zit ik onder de kersenbloesembomen. Om samen de bloei van het leven te vieren. Ik besef dat het leven kort en vergankelijk is, en dat het fijn is dat ik een bloeiend leven heb. Als je zelf in bloei staat in je leven dan voel je je gelukkig en blij, een ongelofelijk rijk mens. Dan haal je het beste uit jezelf. Je leeft je mooiste leven. Wie wil dat nou niet?

ZIT ER MEER IN JE DAN  JE ER NU HAALT?
Ik besef me tegelijk dat dit niet voor iedereen zo is. Dat veel mensen moeite hebben om in bloei te komen of om rijk te bloeien. In mijn praktijk hoor ik vaak dat mensen het gevoel hebben dat er veel meer in ze zit dan ze er nu uit halen. Ze hebben een groot verlangen om meer uit zichzelf en hun leven te halen. Maar vaak hebben ze het gevoel dat ze geleefd worden of ‘gevangen’ zijn in de ‘waan van de dag’. Ze komen niet tot volle bloei.

Maar wat mij echt raakte is van Evelyn tegen mij zei: “Wat is dat eigenlijk een bloeiend leven? Hoe voelt dat?” Voor mij zijn de de momenten dat ik mijn mooiste zelf ben. Zij inspireerde mij om je 3 tips te geven om te ontdekken wat jouw mooiste momenten zijn. Wat jou in bloei zet.

TIP 1. JE MOOISTE MOMENTEN
Zoek een rustige en fijne plek op. En spoel terug naar de allermooiste momenten van je leven… Even dagdromen en weer in die mooiste momenten stappen met je gedachten. En voel hoe ze voelen… Zo voelt het om in bloei te staan! Neem er de tijd voor om ze te herbeleven en er opnieuw van te genieten. Voel opnieuw de mooie energie en je geluk.

TIP 2. WAT JE ENORME VOLDOENING GEEFT
Maak een top-5 van die mooiste momenten in je leven. Kijk eens of je er een rode draad in kunt ontdekken van wat jou in bloei zet. Waar word je superblij van? Waar ga je het meest van bloeien?

TIP 3. HOE JIJ ANDEREN LAAT BLOEIEN
Met je talenten en je kwaliteiten laat jij anderen bloeien. Ga een wanneer je anderen hiermee ontzettend hebt geholpen. Wat waren de momenten dat anderen jou zo waardeerden voor wie je bent en wat je doet voor ze? Wat waarderen ze het meest in jou? Waarvoor krijg je complimenten? Door anderen laten bloeien, bloei je zelf ook!

Heb je nu de smaak een beetje te pakken over wat jou in bloei zet? Misschien bekruipt jou dan ook het gevoel dat er veel meer in je zit, dan dat je eruit haalt. Laat je dan niet tegenhouden door “geen geld, geen tijd, geen mogelijkheden” etc. Ik help jou graag om het beste uit jezelf te halen. Omdat ik uitga van jouw kracht zie ik altijd kansen en mogelijkheden.

Ik heb al honderden mensen daarbij geholpen als senior coach en met mijn online programma’s. Ik ben gespecialiseerd in authentieke kracht, persoonlijke ontwikkeling & spirituele ontwikkeling. Ik heb daar snelle en doeltreffende methoden voor ontwikkeld en ook drie boeken over geschreven.

GA ZELF AAN DE SLAG
Om zelf aan de slag te gaan om meer in bloei te komen is het belangrijk om echt jezelf te zijn. In mijn gratis e-book heb ik hiervoor 5 praktische handvatten.

Vraag hier mijn gratis e-book aan “Echt jezelf zijn”: https://www.persoonlijkeontwikkelingopmaat.nl/aanvragen-e-book/

Deel dit artikel
[social-share style=”icon” size=”m” template=”55″ nospace=”no” counters=”0″ buttons=”facebook,facebook_like,twitter,pinterest,linkedin,tumblr,print,mail,reddit,whatsapp,blogger,gmail”]

Ook interessant…