[rev_slider alias=”slider-1312″]

Gegarandeerd authentieker in één maand

Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? Wil je snel toetsbare resultaten voor je persoonlijke ontwikkeling bereiken? Dat kan nu met mijn nieuwe en unieke Op-maat-methode voor no-nonsense persoonlijke ontwikkeling. Ik ben Tiny Kanters, senior coach en inspirator. Ik schrijf zelfcoaching boeken voor persoonlijke ontwikkeling. En ik bied online zelfcoaching en aanvullende coaching aan met mijn unieke Op-maat-methode. Op-maat betekent dat je zelf kunt bepalen welke van de 75 onderwerpen je kiest, welk leerproces en welke leermiddelen je wilt. Je kunt online en offline combineren en zelfcoaching & aanvullende coaching combineren. Zodat jij je snel, toetsbaar en duurzaam ontwikkelt met een combinatie die echt bij je past. Ik adviseer je graag.
Lees meer… of beluister mijn radiointerview

Word een ongelofelijk rijk mens

Haal het beste uit jezelf. Word de baas over je eigen leven in plaats van je situaties en omstandigheden. Krijg controle over hoe jij omgaat met emoties, verwachtingen, en ideeën van anderen door je innerlijke kracht te gebruiken. Vind je emotionele vrijheid, word authentiek en ontdek samenhang in alles. Je leven wordt zoveel gemakkelijker, mooier en rijker wanneer je persoonlijke ontwikkeling als basis neemt. Dit zie ik in mijn praktijk, bij klanten en dat gun ik iedereen. Ik maak mensen graag rijker. Hierom ontwikkelde ik mijn eigentijdse, verdiepende aanpak. Word zo een ongelofelijk rijk mens!
Lees meer… of laat je persoonlijke adviseren voor € 25,- (i.p.v. 87,50)

 

Concreet, praktisch en tot de kern

Mijn Op-maat-methode is zo opgezet dat het snel naar de essentie van 75 onderwerpen van persoonlijke ontwikkeling gaat. Geen overbodige informatie of ‘zweverige’ aanpak. Je test vooraf waar je al goed in bent en je kiest zelf je resultaten en je voortgang is toetsbaar zodat je altijd weet wat je hebt bereikt. Groei met sprongen en duurzaam. Worstel niet langer met verandering van je gedrag via kleine stapjes. Zelf heb ik in mijn leven enkele grote transformaties doorgemaakt. Daardoor weet ik ook uit eigen ervaring waar ik het over heb. Met de e-learning module houd je al je acties overzichtelijk bij in je persoonlijke dashboard. Zo boek je snel duurzame resultaten.
Lees meer…

 

 

 

Tiny Kanters MKM

Tiny is senior coach voor teams en managers, en auteur. Hij heeft jarenlange ervaring bij overheid, bedrijfsleven en als ondernemer. Hij is internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een bedrijfskundige aanpak weet hij anderen te verrijken en succesvoller te maken. Zijn passie is mensen in hun innerlijke kracht te zetten.
Lees meer…

 

 

Wat mijn klanten zeggen

“Tiny brengt mij dichter bij mijn gevoel. Hij komt snel tot de kern.”
“Hij vertelt dingen op zijn eigen uniek manier en is intuïtief en direct.”
“Ik heb echt duurzame resultaten bereikt omdat hij meteen de diepte in ging“
Bekijk hieronder mijn klantenvideo’s of lees meer…

 

 

Veelgestelde vragen

Wat is zelfcaoching?

Zelfcoaching is een manier waarbij je zelf je ontwikkeling of groei stuurt. Net als bij een coach begin je met een coachvraag en een gewenst resultaat. Daarna ga je aan de slag met introspecties om na te gaan waar je nu staat en je gaat aan de slag met wat je inspireert om verder te komen om je gewenste resultaat te bereiken. Alleen heb je nu zelf ook de rol van coach en hou je zelf je bereikte voortgang bij. 

Kan ik mijzelf coachen?

In principe kan iedereen zichzelf coachen. Dat doe je vaak ook al zonder dat je hierbij stilstaat. Bijvoorbeeld met dingen die je graag wilt in je leven. Met deze online zelfcaching kun je dat heel bewust doen voor jouw keuze uit 75 resultaatdoelen. Het helpt natuurlijk wel als je al wat leiderschap over jezelf hebt en ervoor gemotiveerd bent.

 

 

Persoonlijke ontwikkeling – Combineer online zelfcoaching met coaching – Actie: >30% korting:

Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je zelf veel doen, voordat je professionele hulp nodig hebt. Investeer nu je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens.

1. Zelf doen
- Online zelfcoaching
- Coachsessie


€  249,-

Van 289: Nu 15% korting

Your Text

2. Samen doen
- Online zelfcoaching
- C
oachtraject 7 sessies


€  995,-


Gegarandeerd authentieker,
anders geld terug

Van 1339: Nu 25% korting

Your Text

Popular

3. Premium
- Online 
zelfcoaching

- Onbeperkt* coaching


€  2.750,-


Gegarandeerd authentieker,
anders geld terug

* in onderlinge afstemming

Your Text

Via e-learning kun je jezelf testen, introspecties doen, je aantekeningen bijhouden en je ontwikkeling mamagen, uitvoeren en bijhouden in jouw dashboard.
De module bevat: 180 gezichtspunten, 400 oefeningen, 200 video’s, 200 illustraties, 75 tests, 75 introspecties, 75 actieplannen, 50 sjablonen en nog meer.

Visit the international website: PersonalDevelopmentXL.com

[easy-social-like facebook=”true” facebook_follow=”true” facebook_url=”https://www.facebook.com/Persoonlijkeontwikkelingopmaat-100706464856639″ facebook_follow_url=”https://www.facebook.com/Persoonlijkeontwikkelingopmaat-100706464856639″]