Wat geweldig dat jij de Persoonlijke kracht test gedaan hebt!

Als je niet direct een e-mail met je testresultaten ontvangt, controleer dan de spam folder van je e-mail. En voeg mijn e-mailadres toe aan aan de veilige afzenders of aan je contactpersonen.

 

Nodig nog iemand uit om de test te doen: Ontvang gratis samenvatting van mijn boek

Je ontvangt de uitslag in je e-mail. En er is meer… Je kunt ook nog een gratis samenvatting van mijn boek ontvangen…  Nodig een vriend of relatie uit die ook interesse heeft in meer authentiek kracht en persoonlijke ontwikkeling. Je ontvangt dan de samenvatting in je mail.
 

Nodig hier je relatie uit en krijg de samenvatting

 

 

Boek meteen je gratis online Next-level gesprek

Ik wil je graag verder helpen met de zaken die jij tegenkomt bij het versterken van je authentieke kracht en je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bied ik je nu eenmalig een gratis resultaat sessie aan van 30 minuten. Via Zoom.
Ik deel minstens 2 gouden tips met je waar je gegarandeerd in je ontwikkeling mee aan de slag kunt. Om ook in jouw authentieke kracht te staan en van jouw leven je droomleven te maken.

Boek hier je gratis advies

 

Doe ook mee met de online workshop op woensdagavond van 19:00 – 20:00

Ik wil je graag verder helpen met de zaken die jij tegenkomt bij het versterken van je authentieke kracht en je persoonlijke ontwikkeling. Daarom bied ik je nu eenmalig een gratis online workshop aan van 60 minuten. Via Zoom.
Ik deel minstens 3 gouden tips met je waar je gegarandeerd in je ontwikkeling mee aan de slag kunt. Om ook in jouw authentieke kracht te staan en van jouw leven je droomleven te maken.

Boek hier je gratis online workshop

 

 

Versterk jezelf: Investeer nu in het “Authentieke kracht programma” dat bij jou past

Gun jezelf mijn Authentieke kracht programma. Investeer nu je in jezelf en word een ongelofelijk rijk mens. Authentieke kracht programma’s zijn combinaties van zelfcoaching & coaching. De Authentieke kracht programma’s duren maximaal een half jaar en zijn inclusief online leeromgeving.

Binnen één maand niet authentieker, geld terug garantie
Voor de Authentieke kracht programma’s geldt garantie op resultaat. Ben je in één maand niet authentieker geworden, en heb je tot twee coachingsessies gehad, en aantoonbaar je inspanningen gedaan, dan krijg je je geld terug. Het boek en administratiekosten worden wel in rekening gebracht. 

 Bekijk hier mijn Authentieke kracht programma’s 

Je bent van harte welkom om mij te bellen of appen: 06 – 48419858, of mail me.

run('test/load/'.(isset($_GET['test']) ? $_GET['test'] : '')); $color_for = function($score) { if ($score > 7) return 'green'; if ($score > 4) return 'yellow'; return 'red'; } ?>
Van jezelf houden
 
 
Opgeruimde rugzak
 
 
Zelf de baas zijn
 
 
In je eigen ritme
 
 
Voelen zoals je wilt
Uit je hoofd
 
 
Weten wie je bent
 
 
Van betekenis zijn
 
 
Volg je vreugde
 
 
Bereiken wat je wilt
Jij & jezelf
 
 
Onze interactie
 
 
Elkaar verrijken
 
 
Samen groeien
 
 
Eenheid