Online zelfcoaching

Persoonlijke ontwikkeling via online zelfcoaching

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt? Wil je een grootser leven? Leiderschap over je eigen toekomst? Van betekenis zijn? Emotioneel vrij zijn? Echt je ware zelf zijn? Met Persoonlijke ontwikkeling op maat investeer je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens.
 
Er zijn geen geheime formules of mystieke sleutels of drie eenvoudige stappen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is maatwerk om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Deze website helpt je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt deze website je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.
 

Mijn online zelfcoaching producten
> Online zelfcoaching € 19,- per maand
> Online zelfcoaching + snelstart € 275,-   Nu inclusief 32% korting.
> Online zelfcoaching + traject € 649,-   Nu inclusief 35% korting.
Vergelijk de producten

  • No-nonsense zelfcoaching en pre-coaching om direct mee aan de slag te gaan.
  • De Op maat methode helpt iedereen om zich verder te ontwikkelen en in zijn volle innerlijke kracht te staan.

Zelfcoaching? Hoe doe je dat?

Dat doe je met mijn Op maat methode. Zodat je ‘op maat’ werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. ‘Op maat’ door de onderwerpen die je zelf kiest, de werkwijze die je zelf kiest en de hulp(middelen) die je zelf kiest. Zo werk je effectief en plezierig omdat je zelf de regisseur blijft en vooraf test waar je al goed in bent. Zo kun je je energie steken in wat je het meest kan opleveren en wat je het leukst vindt om te doen. Want persoonlijke ontwikkeling moet toetsbare resultaten opleveren en  vooral ook leuk zijn om te doen. De Op maat methode is speciaal ontworpen voor resultaatgerichte zelfcoaching voor je persoonlijke ontwikkeling.

Laat je vooral inspireren door de diverse items per onderwerp (totaal meer dan 1350) voor je persoonlijke ontwikkeling met: 180 gezichtspunten, 400 oefeningen, 200 video’s & talks, 200 illustraties, 75 tests, 75 introspecties, 75 actieplannen, 50 sjablonen en meer. Lees eerst even de introducties per onderwerp.

Geef vorm aan je persoonlijk leiderschap met de tools per onderwerp voor: persoonlijke testen, zelfreflecties, actieplannen en de algemene tools: persoonlijke test, persoonlijk dashboard, persoonlijk ontwikkelplan, leerdoel, successenbord.

Om productief en flexibel te werken kun je ook bij alle onderwerpen persoonlijke aantekeningen maken en bladwijzers bijhouden. En met de krachtige zoekfunctie heb je zo gevonden wat je wilt.

Online

De beleving van online zelfcoaching is breder en impactvoller door het gebruik van allerlei media en de speciaal geprogrammeerde tools. Het is productiever en interactiever door de vele en directe keuzes die je kunt maken. Omdat je telkens zelf je acties kunt kiezen blijf je gemotiveerder en intensiever aan de slag. Het is uiteraard flexibeler en productiever omdat je het overal, altijd op elk apparaat kunt doen. Mensen vinden online vaak leuker en levendiger.

Een aanbevolen manier voor zelfcoaching

Test je potentieel

Ontdek in de 75 onderwerpen waar je al goed in bent en waar nog ontwikkelkansen liggen met de  test.

Formuleer je leerdoel

Bedenk wat je aan het einde van deze periode graag geleerd wilt hebben voor je persoonlijke ontwikkeling.

Kies je resultaten en ontwerp je plan

Kies aan welke van de 75 onderwerpen of 10 thema’s je graag wilt werken om je leerdoel te bereiken en maak een eenvoudig plan.

Ga aan de slag

Verdiep je in je keuze uit de 75 onderwerpen met de Inspiratie en Persoonlijk leiderschap onderdelen per onderwerp. Houd je voortgang bij in je dashboard.

Vier je successen


Benoem je behaalde resultaten en successen

Of kies volledig je eigen manier.
Kies eventueel voor aanvullende coaching wanneer je dat wilt.

Bekijk de introductievideo

In deze video een korte uitleg van de mogelijkheden en het gebruik de website. Zo krijg je een indruk van hoe je met deze website resultaten op maat kunt bereiken voor jouw persoonlijke ontwikkeling.