TAB TEST

> Gratis test persoonlijke ontwikkeling
> Gratis uitproberen
> Gratis woensdag-webinars om 19:00
> Gratis coachsessie bij je eigen webinar
> Gratis persoonlijke ontwikkeling party’s
> Gratis studiosessies
> Gratis dagelijkse oefening
> Gratis tips & inspiratie via email
> Next-level gesprek € 25,-
> Aanvullende coaching
> Contact

Op maat producten

Zelfcoaching boek
Persoonlijke ontwikkeling via zelfcoaching
> Bestellen € 27,95
> Gratis samenvatting
> Gratis inkijkexemplaar


Online zelfcoaching
Persoonlijke ontwikkeling via zelfcoaching> Online zelfcoaching € 19,- per maand
> Online zelfcoaching + snelstart € 275,-
> Online zelfcoaching + traject € 649,-Vergelijk de producten

(Online) coaching
Persoonlijke ontwikkeling via coaching
> Boek een sessie 175,-
> Boek een traject 749,-
> Bedrijven

Divers item

Tab nameTab nameTab name

Choose results

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Bron van inspiratie

Deze website is bedoeld als een inspiratiebron, als een activatiebron en een raamwerk voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het biedt perspectieven om jou te inspireren om je eigen manier van kijken verder te ontwikkelen. Het biedt oefeningen om jou te activeren en om jou je eigen oefeningen te laten bedenken en uitvoeren. En het biedt handvatten voor persoonlijk leiderschap door je meer te laten ontdekken over jezelf via zelfbeschouwing, via het testen van je potentieel en het bedenken van je eigen acties om direct mee aan de slag te gaan.

Persoonlijke ontwikkeling

Mijn methode gaat over persoonlijke ontwikkeling op maat. Persoonlijke ontwikkeling betekent hier: sterker worden door je innerlijke kracht te vergroten en te gebruiken. Zo kun je meer regie over je leven en je werk hebben, en vaker je leven creëren zoals jij dat wilt. Dit doe je door je te verdiepen in jezelf, je bewustzijn te vergroten, en te zijn en doen vanuit innerlijke kracht.

Op maat

Op maat betekent, dat je passend voor jou uit de inhoud jouw eigen resultaten voor je persoonlijke ontwikkeling kunt kiezen (75 onderwerpen); en dat je je eigen proces voor persoonlijke ontwikkeling kunt kiezen (door te zappen, of door De 5 stappen te volgen (zie Aan de slag), of met behulp van de kaders ‘Persoonlijk leiderschap’ bij elke onderwerp). Het betekent ook dat je je eigen vorm van ondersteuning kunt kiezen: boek, website en/of aanvullende coaching.

Op maat referentie raamwerk

Het Op maat raamwerk omvat drie gebieden voor persoonlijke ontwikkeling om je innerlijke kracht te helpen vergroten. Ze zijn onderverdeeld in vijftien doelen en 75 mijlpalen en 10 veelvoorkomende thema’s.

 

3 gebieden van innerlijke kracht

De Op maat methode heeft drie gebieden van innerlijke kracht waarop jij jezelf verder kunt ontwikkelen en zo jouw kracht vergroten. Dit zijn: emotionele kracht, authentieke kracht en verbindende kracht.

15 doelen

Elk gebied van innerlijke kracht is verdeeld in vijf doelen. Bij elk doel kun je jouw grootste kwaliteiten aangeven.

75 mijlpalen

Elk doel is onderverdeeld in vijf mijlpalen. Met de mijlpalen kun je concreet aan de slag. Deze bestaan uit een gezichtspunt op het onderwerp, enkele oefeningen om je te inspireren en te helpen om jouw eigen oefeningen te ontdekken, en een kader met acties om jouw eigen acties te helpen ontdekken.

10 thema’s

Een andere ingang naar de doelen en mijlpalen zijn de veelvoorkomende thema’s waaraan je kunt werken. Pas de mijlpalen binnen het thema aan je voorkeuren aan.

Welke resultaten wil je?

Welke resultaten wilt je bereiken met je persoonlijke ontwikkeling? Kies jouw doelen en pas de mijlpalen aan waaraan u wilt werken. Of kies een thema en pas de mijlpalen aan waaraan je wilt werken. Of kies alleen specifieke mijlpalen waaraan je wilt werken.

Leeswijzer

Er is een samenhangende opbouw in de doelen. Elk doel bouwt voort op het vorige en zo vertonen ze samen een ontwikkeling in de diepgang van de materie. Toch is de website zo opgezet, dat je er doorheen kunt zappen. Dit heeft als gevolg, dat je dezelfde informatie op verschillende plekken kunt tegenkomen. Deze informatie is dan nodig voor begrip van die mijlpaal in dat doel. Daardoor kun je je eigen route door deze website bepalen.

Hieronder enkele leestips.

 • Kies uit de 75 onderwerpen voor jezelf op maat waarin jij je wilt verdiepen en ontwikkelen.
 • Wat beschreven staat, hoeft niet per se in alle gevallen zo te zijn; het zijn geen wetmatigheden, maar veelvoorkomende zaken. Uitzonderingen kunnen voorkomen.
 • Laat je inspireren om jouw persoonlijke manier van ontwikkeling te ontdekken; het boek biedt geen vaststaand format met vaste stappen. Alles is ter inspiratie om je eigen initiatieven te nemen.
 • Alles wat beschreven staat, zijn gezichtspunten ter inspiratie; het is niet bedoeld als waarheid of overtuiging.
 • De stelligheid waarmee sommige zaken zijn beschreven, is bewust gekozen om daarmee duidelijkheid te geven; net zoals de weervrouw dat doet: het lijkt alsof het weer zo is, maar we weten het nooit 100% zeker.
 • Dit is een uitgebreid raamwerk; ben mild naar jezelf en vind niet dat je bedreven moet zijn in alle 75 onderwerpen.
 • Een open blik of open mind is handig om andere zienswijzen op te kunnen nemen. Als er sprake is van een contrast (iets dat tegengesteld is aan wat jij ziet of vindt), dan kan dit jou inspireren om je eigen gezichtspunten te ontwikkelen.
 • Alles in het boek is bedoeld als aanreiking om je eigen manier en gezichtspunten te vormen of verder te ontwikkelen.
  Kortom, volg niet willoos dit boek, maar gebruik het als inspiratiebron voor het vinden en volgen van je eigen weg.

Heel veel plezier met jouw persoonlijke ontwikkeling!

Tiny Kanters

Tiny Kanters

Vraag naar overzicht en helderheid

Ik ben deze website en mijn nieuwe boek gestart, omdat ik merkte dat er behoefte aan was. In mijn coaching en mentoring merk ik dat mensen helderheid en overzicht willen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Die helderheid en dat overzicht bied ik aan op de website via de 15 doelen, 75 mijlpalen en 10 thema’s. Ik heb ook gemerkt dat er voor veel mensen een drempel is om een professionele lifecoach in te schakelen. Daarom bied ik deze website aan als een middel voor online zelfcoaching. Hier kun je testen wat je potentieel is, introspecties doen, gevoed en geïnspireerd worden om je te ontwikkelen en als mens te groeien. Je kunt je voortgang managen en testen met behulp van het dashboard. Je kunt je op je eigen manier ontwikkelen door zelf jouw resultaten te kiezen en zelf te bepalen of, wanneer en wie je als professionele coach wilt inhuren. Ik wens je veel plezier met je persoonlijke ontwikkeling.

Word een ongelofelijk rijk mens
Voor mij gaat persoonlijke ontwikkeling over “hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met je omgeving”. Hoe je dit doet, bepaalt grotendeels hoe je je voelt in je leven. Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel van je leven is. Ik zou zeggen dat het je leven IS! Het leven gaat voor mij over ontwikkelen en de vreugde ervaren van worden wat je wilt. Gaat het leven er niet om dat wat je verlangt te ervaren en te voelen hoe dat is? Wat mij betreft zou persoonlijke ontwikkeling een standaardonderwerp mogen zijn vanaf de basisschool. Meestal verloopt je persoonlijke ontwikkeling automatisch en onbewust. Je kunt natuurlijk ook bewust met je persoonlijke ontwikkeling aan de slag gaan. Vaak krijgen mensen aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, als ze iets willen zijn of doen en als het niet gaat zoals ze willen. Je kunt natuurlijk persoonlijke ontwikkeling inzetten om de nieuwste, beste versie van jezelf te zijn. Ik geloof ook in de maakbaarheid en ontstaanbaarheid van je leven en je geluk. Ik geloof dat jij je omstandigheden meer kunt beïnvloeden dan de omstandigheden jou. Ik geloof in de emotionele, authentieke en verbindende kracht van mensen. Je hebt het allemaal al in je. Bovenal kan het zo leuk zijn en het kan je ongelofelijk rijk maken. Geniet ervan.

Over mij
Ik ben Tiny Kanters MKM, een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een professionele lifecoach, teamcoach, mentor en inspirator. Ik ben ook een kunstenaar. Mijn talent is om mensen te laten voelen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Zodat ze zich hiervan bewust zijn. Ik activeer je innerlijke wijsheid. Het meeste van wat ik heb geleerd over persoonlijke ontwikkeling, heb ik zelf ervaren in het echte leven. Het leven bracht mij grote contrasten; met niet mijzelf zijn en mijn ware zelf zijn.

Meer van mijn schilderijen…

Mijn persoonlijke ontwikkeling: In mijn leven heb ik enkele grote transformaties doorgemaakt
Tot mijn 40e levensjaar had ik me niet verdiept in mezelf. Tot ik voor het eerst in mijn leven voelde wat onvoorwaardelijke liefde was. Dit maakte mijn wereld in een keer honderd maal groter. Voor het eerst in mijn leven ontdekte ik mijzelf. Mijn essentie. Het heeft me wakker geschud. Heel veel puzzelstukken vielen op hun plaats. Een gevoel van compleetheid. Ik heb ervoor gekozen deze kans te pakken en mijn leven compleet te veranderen. Het was nu of nooit. Deze keus was een van de belangrijkste keuzes die ik in mijn leven gemaakt heb. Nu is er niets meer zoals daarvoor. Ik doe wat echt belangrijk voor mij is en wat echt bij me past. Ik ben nu echt mezelf. Ik kan weer voelen, sta in verbinding met mijzelf en de ander en ben gevoelig voor mijn eigen signalen en die van anderen. Ik heb mijn soulmate-ontmoetingen ervaren als sneak-previews van ultieme verbinding met mezelf en met mijn soulmates. De onvoorwaardelijke liefde stimuleert mijn persoonlijke groei.

Ik ben een professionele coach
Ik ben een internationaal gecertificeerde (ICF, EMCC) senior coach. Door mijn ervaring kan ik mij goed inleven en jou ondersteunen bij belangrijke thema’s in jouw leven. Mijn kracht is dat ik ervaren heb hoe het is om NIET mezelf te zijn en ervaren heb hoe het is om WEL mezelf te zijn. Ik kan je helpen bij ‘minder in je hoofd’ en ‘meer in je gevoel’ en meer jezelf te zijn en door helderheid te brengen. In mijn werk is het dan ook een rode draad om mensen een stap dichter bij zichzelf en hun gevoel brengen. Innerlijke wijsheid activeren met de wijsheid die in mij werd bevrijd. Ik gun mijn klanten de rijkdom die ik zelf ervaar. Word ook een ongelofelijk rijk mens!

Meer over mijn coaching…

Mijn droom is miljonair worden
Mijn droom is om een miljoen mensen te ondersteunen om hun bewustzijnsniveau te vergroten. Hen helpen een rijker mens te zijn. Door mijn persoonlijke interactie, boeken en websites laat ik mensen meer zijn en doen wat echt belangrijk voor hen is. Ik ben heel blij als ik mensen een stap verder kan helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en in hun leven. Ik ben zelf al jaren een ongelofelijk rijk mens. Ik wens iedereen die rijkdom toe.

Mijn visie is dat JIJ de baas bent over hoe je je voelt, niet omstandigheden of situaties. Je bent de eigenaar van je emoties en je gevoel. Daardoor beslis je zelf hoe jij je voelt. En als je wilt, kun je leren om je goed te voelen. Altijd en overal. Op steeds meer momenten in je leven. En omdat jij de baas bent; ben je een actor in plaats van een reactor. Je kunt dus steeds meer leren hoe je zelf bepaalt hoe omstandigheden en situaties zullen zijn. Hoe je je voelt is misschien wel het belangrijkste ingrediënt hiervoor.

Mijn expertise
Ik ben een expert in het inspireren van mensen tot innerlijke rijkdom. Door duidelijkheid en overzicht te brengen in hoe ze met zichzelf (kunnen) omgaan. Via een toegankelijke, vereenvoudigde kijk. Wat dit voor hen oplevert is: emotionele vrijheid, authentieke kracht en innerlijke rust.

Mijn manier
Mijn manier van werken is mensen het potentieel van een groter bewustzijn te laten voelen. Dit gevoel kan een aanzet geven tot het verkennen en stimuleren van hun persoonlijke groei. Ik steun mensen om volledig eigenaarschap en leiderschap te nemen over hun leven en groei. Om hun leven vol te leven en te genieten van het proces van persoonlijke groei, stap voor stap.

Agenda

Workshop Persoonlijke ontwikkeling op maat: nu € 10,- (i.p.v. 25,-)

Nieuwe methode Persoonlijke ontwikkeling op maat, op tournee

Een verdiepend, gevarieerd en leuk programma brengt je onder andere:

 • Je krijgt inzicht in je grootste verlangens.
 • Je maakt een beknopt persoonlijk ontwikkelplan
 • Als je wilt doe je mee met korte coachsessies in de hotseat
 • Je ontdekt welke stappen je kunt maken om een ongelofelijk rijk mens te worden.
 • Je krijgt helderheid en overzicht op gebied van je persoonlijke ontwikkeling.
 • Je ontdekt hoe je jouw patronen doorbreekt en het beste uit jezelf haalt.

De inloop is vanaf een half uur voor aanvang. Als je wilt dan kun je voor de bijeenkomst al jouw persoonlijke ontwikkeling testen. De uitslag geeft aan waarin je al meer gevorderd bent en waar je kansen liggen om je verder te ontwikkelen.

Agenda

Donderdag 05 november Rotterdam
Centrum Djoj
19:30 – 22:00   Tickets € 10,-
Donderdag 04 februari Meppel
19:30 – 22:00   Tickets € 10,-
Vrijdag 25 juni Lanaken (België)
19:30 – 22:00   Tickets € 10,-

Wil jij in jouw plaats een workshop organiseren? Neem dan even contact op!
Meld je nu aan voor:
Gratis tips & inspiratie via email

Haal het beste uit jezelf
Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? Wil je snel toetsbare resultaten voor je persoonlijke & spirituele ontwikkeling bereiken? Dat kan nu met de nieuwe en unieke Op-maat-methode voor no-nonsense zelfcoaching. Maak je eigen combinatie van mijn zelfcoaching boek, online zelfcoaching en aanvullende coaching naar wens. En word een ongelofelijk rijk mens. Ik nodig je graag uit op een ontspannen en informele kennismakingsworkshop met mijn Op maat-methode voor persoonlijke ontwikkeling:

Word een ongelofelijk rijk mens
Als je aan jezelf wilt werken dan heb je niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt al veel zelf doen en zo veel kosten besparen! De Op-maat-methode is uniek door de op maat combinatie van: zelfcoaching & coaching, afstemming op jouw resultaatwensen en resonantie-leren. De methode is volledig gebaseerd op je innerlijke kracht en biedt 75 diepgaande, praktische en toetsbare onderwerpen. Centraal staat jouw persoonlijke & spirituele ontwikkelwens en je vragen en interesse op dit gebied. De sessie is zo opgezet dat er persoonlijke aandacht is, die elkaar inspireert.

Deelnemen
Deelnemen kost €25,- nu tijdelijk € 10,-. Een introductie-workshop duurt tweeëneenhalf uur. Inloop vanaf een half uur vooraf. We zijn met een kleine groep van maximaal 12 personen. Neem gerust je tablet of laptop mee. Blijf thuis als je Covid-symptomen hebt en respecteer de RIVM-adviezen en de anderhalve meter afstand.

Annuleren
Een gekocht kaartje neem ik niet terug. Je kunt je kaartje eventueel overdragen en de naamswijziging doorgeven.