Maak kennis met: Persoonlijke ontwikkeling op maat

Maak kennis met de Op-maat-methode

Maak kennis met de Op-maat-methode voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt mij uitnodigen voor een talk of evenement maar ook voor huiskamersessies en studiosessies. Je kunt zelf of met enkele anderen een bijeenkomst of workshop organiseren. En je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief of voor de dagelijkse oefening. Kies wat bij je past.

Gratis persoonlijke ontwikkeling test
Wil je meer duidelijkheid en referentie voor je persoonlijke ontwikkeling? Doe deze gratis test om je meer bewust te en van jouw potentieel voor persoonlijke ontwikkeling. De test duurt slechts enkele minuten om te voltooien en je ontvangt direct de resultaten. De uitslag laat zien waar je al gevorderd bent en waarin je je nog meer kunt ontwikkelen.
> Gratis test persoonlijke ontwikkeling

Next-level gesprek voor 25,- (i.p.v. 87,50)
Je bent welkom voor een vrijblijvend Next-level gesprek. Ik kan je in een half uur adviseren over jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheden.
> Aanvragen gesprek

Op de hoogte blijven
Meld je aan voor de periodieke nieuwsbrief.
> Aanmelden gratis nieuwsbrief

Gratis kennismaken door een dagelijkse oefening (micro-leren)
Meld je aan voor de dagelijkse oefening. Je ontvangt elke dag een nieuwe oefening voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Deze vorm van micro-leren is bedoeld om snel en compact te oefenen met onderwerpen van persoonlijke ontwikkeling
> Aanmelden gratis dagelijkse oefening

Talks
Ik word graag uitgenodigd voor bijeenkomsten om mensen te laten kennismaken met mijn Op-maat-methode voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan op diverse manieren en al vanaf vijf deelnemers. Ik geef dan een korte presentatie over de essentie van mijn methode. Meestal duurt dit ongeveer 20 minuten. We kunnen ook in overleg een programma samenstellen.
> Neem even contact op

Voor bedrijven
Maak kennis met de mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie. Neem even contact op voor een vrijblijvend Next-level gesprek waarin we je wensen en mogelijkheden concreet maken. Met mijn boek en website voor zelfcoaching en pre-coaching kan je al snel veel op je coachingskosten besparen. Managers en medewerkers kunnen al veel zelf doen voordat je een professionele coach inschakelt. Waar nodig kun je aanvullend van (mijn) individuele coaching en teamcoaching gebruik maken. Bespreek vrijblijvend de kansen en mogelijkheden.
> Neem even contact op

Gratis persoonlijke ontwikkeling party’s
Wil je een interactieve sessie voor persoonlijke ontwikkeling in een informele huiselijke en vertrouwde sfeer? Organiseer dan zelf jouw persoonlijke ontwikkeling party in je huiskamer of salon.

Wat het oplevert
Voor de deelnemers: inzicht in je grootste verlangens, een beknopt persoonlijk ontwikkelplan, korte coachsessies in hotseat, helderheid en overzicht op gebied van persoonlijke ontwikkeling, antwoorden op je vragen en kennis van de Op-maat-methode.

Verzamel minimaal vijf deelnemers en zorg voor een prettige omgeving bij je thuis voor de bijeenkomst. Je bent zelf de gastvrouw of gastheer en zorgt voor koffie, thee en water. Een bijeenkomst duurt meestal tweeëneenhalf uur. We beginnen op tijd en eindigen op tijd. Dus zorg ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is! De sessies zijn gratis, je vergoed alleen mijn reiskosten. Er is altijd voor een deel maatwerk mogelijk, dus geef vooraf eventuele wensen aan.
> Vraag aan

Gratis studiosessies
Wil je een interactieve sessie voor persoonlijke ontwikkeling bij jouw studio, centrum, groep, club of vereniging? Organiseer dan samen met mij jouw Studiosessie.

Wat het oplevert
Voor de deelnemers: inzicht in je grootste verlangens, een beknopt persoonlijk ontwikkelplan, korte coachsessies in hotseat, helderheid en overzicht op gebied van persoonlijke ontwikkeling, antwoorden op je vragen en kennis van de Op-maat-methode.

Natuurlijk is een combinatie met je eventkalender is mogelijk, zodat je naast bestaande relaties ook nieuwe geïnteresseerden uit de omgeving kunt uitnodigen. Dit kan nieuwe relaties voor je studio opleveren.

Verzamel minimaal 10 deelnemers en zorg voor een prettige omgeving in jouw studio of groepsruimte voor de bijeenkomst. Je bent zelf de gastvrouw of gastheer en zorgt voor koffie, thee en water. Een bijeenkomst duurt meestal tweeëneenhalf uur. We beginnen op tijd en eindigen op tijd. Dus zorg ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is! De sessies zijn gratis, je vergoed alleen mijn reiskosten. Er is altijd voor een deel maatwerk mogelijk, dus geef vooraf eventuele wensen aan. Populair bij yogastudio’s, meditatiegroepen en mindfulnessclubs.
> Vraag aan

Maatwerk bijeenkomsten
Wil je groepscoaching en/of vragenuurtjes voor persoonlijke ontwikkeling? Organiseer dan een maatwerk bijeenkomst. Dit kan gecombineerd worden met een talk of een workshop. Voor een dergelijke bijeenkomst overleggen we vooraf wat de inhoud en aanpak is. Doordat dit maatwerk is, zijn de kosten afhankelijk van de opzet en inhoud van de bijeenkomst.
> Neem even contact op

Workshops
Wil je voor vrienden, familie of collega’s een interactieve workshop organiseren voor jullie persoonlijke ontwikkeling? Organiseer dan zelf jullie eigen workshop. Verzamel minimaal vijf deelnemers en zorg voor een prettige workshopruimte. Regel dat iemand de rol van gastvrouw of gastheer op zich neemt en zorg voor koffie, thee en water. Een workshop duurt van 9:00 tot 17:00 (andere tijden in overleg). We beginnen op tijd en eindigen op tijd. Dus zorg ervoor dat iedereen er op tijd is! De kosten zijn 175,- pp. Het programma is maatwerk (overleg vooraf), dus geef vooraf je wensen aan.
> Neem even contact op