Word gegarandeerd authentieker in één maand

Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? En wil je die kracht eruit halen en echt in je kracht gaan staan? Snel en met toetsbare resultaten? Dat kan nu met mijn Authentieke kracht programma en mijn nieuwe en unieke Op-maat-methode voor no-nonsense persoonlijke kracht. Hiermee ben je al binnen een maand gegarandeerd authentieker. Dat kan doordat we als een team samenwerken; jij coacht jezelf en ik coach jou. Omdat we starten met te testen waar je op dit moment staat, weten we snel op welke gebied voor jou het grootse potentieel ligt. Dat opent een snelweg naar meer authenticiteit. Je krijgt inzichten en structuur om snel te kunnen groeien naar meer authenticiteit, en je bereikt toetsbare, duurzame resultaten.

Ik garandeer je dat je al binnen één maand authentieker bent! En anders krijg je geld terug.

“Ik ga voor de garantie op snel
en duurzaam resultaat want
tijd is heel kostbaar voor mij”

“Dat mijn Authentieke kracht programma
echt voor mij op-maat gemaakt
wordt, gaf voor mij de doorslag”

“Voor mij telt dat ik
veel geld bespaar door
de zelfcoaching”

 

Wat wordt er voor jou mogelijk met je authentieke kracht?

Sta eens stil bij WIE je kunt zijn en WAT je allemaal kan doen als je vol in je kracht staat… Hoe zou dat voelen voor jou? Je droomleven leven…
Echt in je kracht staan is een effectieve oplossing voor veel dingen in je leven en werk. Die kracht inspireert je telkens tot het zetten van je volgende belangrijke stap, en maakt zo mogelijk dat je bereikt wat je wilt, en overwint wat er nu nog in de weg staat. Durf jij jouw kracht te claimen?

Herken je dit?

• Je voelt dat er meer in je zit dan je er nu uit haalt
• Je leeft niet echt je eigen leven, je mist vervulling
• Je merkt dat je te weinig regie hebt over je leven
• Je vind dat je geleefd wordt door omstandigheden
• Je voelt ‘verdoofd’ door patronen, luxe of afleiding
• Je hebt het gevoel van ‘is dit het nou’, ‘wie ben ik nou’
• Je weet niet zo goed wat je echt wilt

Wat het jou oplevert:

Je kiest en doet wat werkelijk bij je past
Je bent zelf de baas in je leven
Je hebt leiderschap over je eigen toekomst

Je vertrouwt op je innerlijke kracht
Je weet wat je bijzonder maakt
Je doet wat je werkelijk wilt
Je bent in contact met jezelf
Je leidt een vervuld leven
Je leeft je grote verlangens
Je haalt het beste uit jezelf
Je bereikt wat je echt wilt
Je ziet je eigen grootsheid
Je bent die je wilt zijn
Je leeft vol overvloed
Je bent vol inspiratie en passie

  Authentieke kracht programma’s
 Gegarandeerd authentieker in één maand  

 

Wat mijn Authentieke kracht programma oplevert

Wanner je je authentiek kracht versterkt hebt dan sta in je kracht, dan heb betere ervaringen, dan voel dat je doet wat je werkelijk wilt,
dan word een ongelofelijk rijk mens en dan leef je jouw droomleven!

Sta in je kracht

 

Voel dat je doet wat je wilt

 

Leef je droomleven

 

Ik ben Tiny Kanters MKM en ik maak je gegarandeerd authentieker

Het is mijn missie om jou te helpen je droomleven te leven. Om je een ongelofelijk rijk mens te maken. Mijn visie om dit te bereiken is om je authentieke kracht te activeren. Zodat je voelt dat je doet wat je werkelijk wilt. Het effect van meer in je kracht staan merk je direct al aan het hebben van betere ervaringen. Mijn talent is dat ik je goed kan laten voelen wat werkelijk belangrijk voor je is. En ik kan je goed aanvoelen waardoor ik je kan helpen om snel, duurzaam meer met jezelf in verbinding te komen. Verbinding vind ik essentieel. Als je verbonden bent met jezelf, met anderen en met je omgeving, dan weet je beter wat er speelt en dan kun jij jezelf gemakkelijker leiden naar je droomleven. Je bent meer in contact met je gevoel en minder in je hoofd. Zo kan je vol in je kracht staan. 

Zelf heb ik ook een grote transformatie doorgemaakt in mijn leven. Ik was vanaf mijn jeugd niet authentiek meer. Ik liet mij leiden door anderen, omstandigheden en situaties. Met de nodige zelfbeschouwing, bewustwording en veranderingen, overwon ik in stappen die afgeslotenheid van mijzelf. Ik vond mijn innerlijke kracht terug en werd weer authentiek. Ik heb grote sprongen gemaakt en sta nu dichtbij mijzelf. Ik leef mijn droomleven. Hierdoor voel ik mij een ongelofelijk rijk mens. Doordat ik zelf dit proces uitgebreid heb doorlopen kan ik goed invoelen hoe het bij jou gaat en begrijpen waar ik je bij kan helpen.
Ik zorg ervoor dat je grote sprongen maakt in je ontwikkeling in plaats van kleine stapjes.

 

Mijn nieuwste zelfcoachingboek: Persoonlijke ontwikkeling op maat

Er zijn geen geheime formules of mystieke sleutels of drie eenvoudige stappen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is maatwerk om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Dit boek en de bijbehorende website helpen je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt dit boek je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.
2020 – Uitgeverij van Schouten & Nelissen: Thema; Paperback, 248 blz.: 9789462722491, e-book: 9789462722644.

 

Workplace
Workplace
Workplace

 

Mijn Authentiek kracht programma combineert zelfcoaching & coaching

Mijn unieke manier waarop ik dit doe is door met je samen te werken, als een team. Door de combinatie van jouw online zelfcoaching & mijn aanvullende coaching. Simpel gezegd: jij coacht jezelf & ik coach jou. Je kiest uit 75 onderwerpen, die onderwerpen waar jij meer in je kracht wilt staan. Dan gaan we gaan samenwerken; ik help je met mijn reflectie op jouw ontwikkeling en jij gaat je verdiepen in jezelf en oefenen. Je krijgt mijn zelfcoach boek Persoonlijke ontwikkeling op maat en je krijgt toegang tot mijn uitgebreide online zelfcoaching omgeving. Hierin wordt Op-maat wordt ingegaan op jouw thema’s, jouw kwaliteiten, jouw proces en jouw groei. 

Jij coacht jezelf: je verdiept je in jouw keuze uit de 75 onderwerpen en je oefent ermee
Via online zelfcoaching kun je je testen, introspecties doen, aantekeningen bijhouden en je ontwikkeling managen, uitvoeren en bijhouden in jouw dashboard.

Mijn online zelfcoaching leeromgeving bevat:
180 gezichtspunten die je nieuwe inzichten brengen.
400 oefeningen om wat je leert in de praktijk te brengen.
200 video’s om je in onderwerpen te verdiepen.
200 illustraties die vereenvoudigen en verhelderen.
75 tests om je kwaliteiten, potentieel en voortgang te meten.
75 introspecties om jezelf veel beter te leren kennen.
75 actieplannen zodat je direct in actie kunt komen.
50 sjablonen om processen eenvoudiger te doorlopen.
Via je persoonlijke dashboard houd je overzicht en kun je jouw zelfcoaching managen.

 

 Ik coach jou: ik zorg voor helderheid, overzicht waar je staat en reflecteer op jouw situatie, vragen en wensen, zodat jij je doelen bereikt
Ik ben senior coach voor teams en managers, en auteur. Ik heb jarenlange ervaring bij overheid, bedrijfsleven en als ondernemer. Ik ben internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een no-nonsense aanpak zet ik je in je kracht.

  Authentieke kracht programma’s
 Gegarandeerd authentieker in één maand  

 

 

Hoe het werkt

Authentieker worden doe je door je innerlijke kracht te vergroten en te gebruiken. Zo kun je meer regie over je leven en je werk hebben, en vaker je leven creëren zoals jij dat wilt. Dit doe je door je te verdiepen in jezelf, je bewustzijn te vergroten, en te oefenen in zijn en doen vanuit innerlijke kracht en inspiratie.

Je kiest je doel(en)
Je kiest je werkwijze
Je kiest je leermiddelen

Je zet je mijlpalen
Je bepaalt je tijdspad

Je plant je sessies

Je coacht jezelf
Ik coach jou
Je oefent je kracht

 Gratis uitproberen via workshop of advies

Als je zeker wilt weten of wij de perfecte match zijn voor elkaar,
meld je dan direct aan om gratis kennis te maken.

In deze workshop maken we in één uur
jouw persoonlijk ontwikkelingsplan (POP).
En ik laat je kort mijn methode zien. De
eerstvolgende workshop is woensdagavond.

Aanmelden gratis online workshop
In dit Next-level gesprek kun je een half uur al
je vragen stellen. Ik geef je antwoorden,
informatie en tips waarmee je verder kunt. Ik
heb ruimte voor enkele gesprekken per week.

Aanmelden gratis online Next-level gesprek 

 Ben jij klaar voor je authentieke kracht met mijn Authentieke kracht programma?

Check nog even of jij er echt voor wilt gaan, dan wordt het zeker een succes!

• Ben je klaar voor verandering?
• Voel je de wens om jezelf te versterken?
• Durf je open te zijn naar jezelf?
• Ben je bereid om tijd, energie en geld te investeren?
 

Antwoorden op vragen

Wanneer heb ik resultaat?

Je bent gegarandeerd binnen één maand authentieker anders krijg je geld terug. Na deze maand blijf je natuurlijk doorgroeien in je authentieke kracht, als je traject nog langer doorloopt.

Hoe of waarmee moet ik beginnen?

Wil je meer duidelijkheid over je persoonlijke status? Doe de gratis test om je bewuster te maken van je kracht en jouw ontwikkelkansen. Het duurt enkele minuten. Je ontvangt direct gratis de resultaten. Of laat je door mij adviseren en vraag een gratis Next-level gesprek aan. Dan bekijken we samen hoe en waarmee je kunt beginnen.

Is dit een standaard cursus?

Nee, bij mij zul je niet een standaard cursus doen. Jouw traject is altijd maatwerk speciaal voor jou. We kijken naar wat je wilt, wat je al kunt en wat je leuk vindt om te leren. Zo maken we samen een traject voor jou op maat uit de 75 onderwerpen die ik aanbied.

Hoe weet ik of het bij mij past?

Als je zeker wilt weten of mijn methode bij jou past en of wij de perfecte match zijn voor elkaar, dan ben je van harte welkom om gratis kennis te maken. Meld je dan aan voor een gratis persoonlijk Next-level gesprek of voor een gratis workshop.

Kan ik mijn geld terugkrijgen?

Voor Samen doen- en Premiumtrajecten geldt een garantie op resultaat. Ben je in één maand niet authentieker geworden, en heb je tot twee coachingsessies gehad, en aantoonbaar je inspanningen gedaan, dan krijg je je geld terug. Het boek en administratiekosten worden wel in rekening gebracht. 

Wat is zelfcoaching?

Zelfcoaching is een manier waarbij je zelf je ontwikkeling of groei stuurt. Net als bij een coach begin je met een coachvraag en een gewenst resultaat. Daarna ga je aan de slag met introspecties om na te gaan waar je nu staat en je gaat aan de slag met wat je inspireert om verder te komen om je gewenste resultaat te bereiken. Alleen heb je nu zelf ook de rol van coach en hou je zelf je bereikte voortgang bij. 

Kan ik mijzelf coachen?

In principe kan iedereen zichzelf coachen. Dat doe je vaak ook al zonder dat je hierbij stilstaat. Bijvoorbeeld met dingen die je graag wilt in je leven. Mijn zelfcoaching programma heb ik speciaal hiervoor gemaakt, en je wordt stap voor stap in alles meegenomen. Het helpt natuurlijk wel als je al wat leiderschap over jezelf hebt en als je ervoor gemotiveerd bent.

Ik heb eerder een cursus gedaan maar die werkte niet goed?

Dat het niet werkt daar hoef je je bij mijn niet druk over te maken. Ik garandeer je dat het werkt als jij het zelf echt wilt en er ook energie in steekt. Bovendien krijg je resultaatgarantie; binnen één maand niet authentieker, dan geld terug.

Kan ik wel in mijn kracht komen?

In principe kan iedereen in zijn of haar kracht komen die dit werkelijk wil. Vraag jezelf af of je nu bereid bent om er tijd, energie en geld in te investeren. Mijn ervaring is dat als je dit echt wilt dat het zeker lukt met mijn hulp.

Hoe lang duurt het?

Mijn trajecten duren minimaal één maand en maximaal een half jaar. Jij mag jouw traject zelf plannen in deze periode, zoals jij het wilt. Bij alle trajecten is een half jaar gebruik van de online zelfcoaching omgeving inbegrepen.

 

 

Wat mijn klanten zeggen

“Tiny brengt mij dichter bij mijn gevoel. Hij komt snel tot de kern.”
“Hij vertelt dingen op zijn eigen uniek manier en is intuïtief en direct.”
“Ik heb echt duurzame resultaten bereikt omdat hij meteen de diepte in ging.“
“Jouw coaching heeft ertoe geleidt dat ik een paar starre patronen heb kunnen doorbreken.“
Bekijk hieronder mijn klantenvideo’s

 

 

Investeer nu in het Authentieke kracht programma dat bij jou past

Gun jezelf mijn Authentieke kracht programma. Investeer nu je in jezelf en word een ongelofelijk rijk mens.
Authentieke kracht programma’s zijn combinaties van zelfcoaching & coaching.
De Authentieke kracht programma’s duren maximaal een half jaar en zijn inclusief online leeromgeving.

Authentieke kracht programma
We gaan samen je authentieke kracht versterken.
Jij coacht jezelf & ik coach jou.


Dit ontvang je:
 Intakegesprek

 Half jaar online zelfcoaching
 
5x 1:1 coaching sessies van 1 uur

 Mijn zelfcoachboek

 Wekelijks 1:1 supportcall of -mail


€  1.245,-


Gegarandeerd authentieker,
anders geld terug

Popular

Authentieke kracht programma

Premium


We gaan samen je authentieke kracht versterken.

Jij coacht jezelf & ik coach jou.


Dit ontvang je:
 Intakegesprek

 Half jaar online zelfcoaching

 Onbeperkt* 1:1 coaching

 Mijn zelfcoachboek

 Onbeperkt* 1:1 supportcalls en -mails


€  2.995,-


Gegarandeerd authentieker,
anders geld terug


Jouw authentieke kracht is mijn top-prioriteit. 

(Enkele plekken beschikbaar.)


* in onderlinge afstemming

 Binnen één maand niet authentieker, geld terug garantie

Voor de Authentieke kracht programma’s geldt garantie op resultaat. Ben je in één maand niet authentieker geworden, en heb je tot twee coachingsessies gehad, en aantoonbaar je inspanningen gedaan, dan krijg je je geld terug. Het boek en administratiekosten worden wel in rekening gebracht. 

Je bent van harte welkom om mij te bellen of appen: 06 – 48419858, of mail me.