Maak kennis met: Persoonlijke ontwikkeling op maat

Maak kennis met de Op maat-methode

Maak kennis met de Op maat methode voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt mij uitnodigen voor een talk of evenement maar ook voor huiskamersessies en studiosessies. Je kunt zelf of met enkele anderen een bijeenkomst of workshop organiseren. En je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief of voor de dagelijkse oefening. Kies wat bij je past.

Gratis persoonlijke ontwikkeling test
Wil je meer duidelijkheid en referentie voor je persoonlijke ontwikkeling? Doe deze gratis test om je meer bewust te maken van jouw potentieel voor persoonlijke ontwikkeling. Het duurt enkele minuten om te voltooien. En je ontvangt direct de resultaten. De uitslag laat zien waar je al gevorderd bent en waarin je je nog meer kunt ontwikkelen.
> Gratis test persoonlijke ontwikkeling

Gratis gesprek over …
Je bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek. Om kennis te maken met de Op maat-methode en met mij. Ik kan je in een half uur adviseren met jouw persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheden van Op maat. En natuurlijk kunnen een gesprek hebben over onderstaande kennismakingsopties. Of misschien heb je zelf nog een briljant idee?

> Ja, ik wil in gesprek over…

Op de hoogte blijven
Meld je aan voor de periodieke nieuwsbrief.

> Aanmelden nieuwsbrief

Kennismaken door micro-leren
Meld je aan voor de dagelijkse oefening.

> Aanmelden dagelijkse Op maat-oefening

Talks
Ik word graag uitgenodigd voor bijeenkomsten om mensen te laten kennismaken met mijn Op maat-methode voor persoonlijke ontwikkeling. Dat kan op diverse manieren en al vanaf vijf deelnemers. Ik kan een korte presentatie geven van de essentie van mijn Op maat-methode. Meestal duurt dit ongeveer 20 minuten. We kunnen ook in overleg een programma samenstellen.

> Aanmelden dagelijkse Op maat-oefening

Huiskamersessies
Wil je een interactieve sessie voor persoonlijke ontwikkeling in een huiselijk sfeer? Organiseer dan zelf jouw huiskamersessie. Verzamel minimaal vijf deelnemers zorg voor een prettige omgeving bij je thuis voor de bijeenkomst. Je bent zelf de gastvrouw of gastheer die avond en zorgt voor koffie, thee en water. Een bijeenkomst duurt van 19:30 tot 22:00. We beginnen op tijd en eindigen op tijd. Dus zorg dat iedereen er op tijd is! De bijdrage in de kosten zijn 10,- p.p., Van de vergoeding is de helft voor de organisator en de helft voor mijn reiskosten.
Het programma bestaat uit een korte talk, groepscoaching met hotseat of vragenuurtje, een persoonlijk ontwikkelplan maken en een korte toelichting van de vervolgmogelijkheden. Er is altijd voor een deel maatwerk mogelijk, dus geef vooraf eventuele wensen aan.

> Neem contact op

Studiosessies
Wil je een interactieve sessie voor persoonlijke ontwikkeling bij jouw studio, centrum, groep, club of vereniging? Die moet wel een duidelijke relatie hebben met persoonlijke ontwikkeling. Organiseer dan samen met mij jouw Studiosessie. Verzamel minimaal 10 deelnemers zorg voor een prettige omgeving in jouw studio of groepsruimte voor de bijeenkomst. Je bent zelf de gastvrouw of gastheer die avond en zorgt voor koffie, thee en water. Een bijeenkomst duurt meestal tweeëneenhalf uur. We beginnen op tijd en eindigen op tijd. Dus zorg dat iedereen er op tijd is! De bijdrage in de kosten zijn 10,- p.p., Van de vergoeding is de helft voor de organisator en de helft voor mijn reiskosten.
Ook een combinatie met eventkalenders is mogelijk om naast bestaande relaties ook nieuwe geïnteresseerden uit de omgeving uit te nodigen. Dit kan ook nieuwe relaties voor je studio opleveren.
Het programma bestaat uit een korte talk, groepscoaching met hotseat of vragenuurtje, een persoonlijk ontwikkelplan maken en een korte toelichting van de vervolgmogelijkheden. Er is altijd voor een deel maatwerk mogelijk, dus geef vooraf eventuele wensen aan.
Populair bij yogastudio’s, meditatiegroepen en mindfulnessclubs.

> Neem contact op

Bijeenkomsten
Wil je groepscoaching en/of vragenuurtjes voor persoonlijke ontwikkeling. Organiseer dan een bijeenkomst. Dit kan gecombineerd worden met een talk of een workshop. Voor een bijeenkomst overleggen we vooraf wat de inhoud en aanpak is. Dit is maatwerk en de kosten zijn afhankelijk van de bijeenkomst.

> Neem contact op

Workshops
Wil je een interactieve workshop voor je persoonlijke ontwikkeling. Organiseer dan zelf jullie workshop. Verzamel minimaal vijf deelnemers zorg voor een prettige workshopruimte. Zorg dat iemand de rol van gastvrouw of gastheer op zich neemt en zorgt voor koffie, thee en water. Een workshop duurt van 9:00 tot 17:00 (andere tijden in overleg). We beginnen op tijd en eindigen op tijd. Dus zorg dat iedereen er op tijd is! De kosten zijn 175,- pp. Het programma bestaat uit maatwerk (overleg vooraf), dus geef vooraf je wensen aan.

> Neem contact op