Je eigen interactieve webinar + gratis coachsessie

Nodig je vrienden, kennissen en collega’s uit

Samen maken we een webinar. Nodig je vrienden, kennissen en collega’s uit die ook geïnteresseerd zijn in persoonlijke ontwikkeling. In overleg stellen we een datum vast en wij faciliteren de webinar van twee uur voor jou. Als beloning voor het verzamelen van de deelnemers krijg je een gratis coachsessie!
> Neem even contact op voor jouw wensen en de mogelijkheden.

Kennismakingswebinar
Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? En ben jij bereid om te investeren in jezelf om dat te ontdekken en te ontwikkelen? Ben je op een punt aangekomen waar je een grootser leven wilt? Meer leiderschap over je eigen toekomst? Emotioneel vrij zijn? Echt je ware zelf zijn? Van betekenis zijn? De samenhang zien? Kortom: word ook een ongelofelijk rijk mens. Ik nodig jou graag uit op een ontspannen en informele manier kennis te maken met Persoonlijke ontwikkeling op maat. Centraal staat jouw persoonlijke ontwikkelwens, je vragen en interesse op dit gebied. De sessie is zo opgezet dat er persoonlijke aandacht is, die elkaar inspireert.

Een verdiepend en gevarieerd programma
In het programma zitten o.a. een korte talk, groepscoaching met ‘hotseat’ of vragenuurtje, een beknopt persoonlijk ontwikkelplan maken en een korte toelichting op vervolgmogelijkheden. Er is altijd voor een deel maatwerk mogelijk, dus geef vooraf eventuele wensen aan. We beginnen en stoppen op tijd. Het webinar is gratis. Als je wilt dan kun je voor de bijeenkomst al jouw persoonlijke ontwikkeling testen. De uitslag geeft aan waarin je al meer gevorderd bent en waar je potentieel ligt om te ontwikkelen: PersoonlijkeOntwikkelingOpMaat.nl/test

 

Webinars zijn voor algemeen nut van de deelnemers, niet voor uitgebereide individuele persoonlijke assistentie bij je persoonlijke ontwikkeling.