Persoonlijke ontwikkeling via online zelfcoaching

Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? Wil je snel toetsbare resultaten voor je persoonlijke ontwikkeling bereiken? Dat kan nu met de nieuwe en unieke Op maat methode voor No-nonsense zelfcoaching of pre-coaching. Een combinatie van mijn zelfcoaching boek, online zelfcoaching en aanvullende coaching. Investeer dan in jezelf en word ook een ongelofelijk rijk mens. Persoonlijke ontwikkeling betekent hier: sterker worden door je innerlijke kracht te vergroten en te gebruiken. Op maat betekent je ontwikkeling vormgeven zoals jij wilt, met keus uit 15 doelen, 75 mijlpalen en 10 thema’s. Op maat kun jij je eigen proces ontwerpen en zelf bepalen hoe je het doet met hulp van boek + website + coach. Kies je resultaten en begin met jouw online zelfcoaching via deze website 🙂  
Test hier gratis je ontwikkelkansen, en waar je al goed in bent.

Word een ongelofelijk rijk mens

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling kun je al veel zelf doen, voordat je professionele hulp inschakelt. Begin met mijn boek (je kunt het overal bestellen). Ga verder met de website waar je nog veel meer vindt. En wanneer je hulp nodig hebt, dan kun je gebruikmaken van (mijn) aanvullende coaching. Maak zelf jouw combinatie die het beste bij jou past. Het gaat tenslotte om jouw ontwikkeling en om het benutten van je nog onbenutte potentieel aan eigen kracht. Zo kun jij in je volle innerlijke kracht zijn en die kracht ook nuttig gebruiken in je leven en je werk. Het leuke van potentieel is, dat het al in je zit. Daar hoef je niets meer voor te doen. Deze website is er om jouw potentieel verder te ontdekken en verder te ontwikkelen. Ik help je je innerlijke wijsheid te activeren, die naar buiten te brengen en tot leven te wekken. Zo word je een ongelofelijk rijk mens.
Beluister het radio interview met mij hier.

Ontdek je potentieel voor persoonlijke groei. Ontdek wat je kunt zijn, doen, worden 🙂

Met Persoonlijke ontwikkeling op maat word je een ongelofelijk rijk mens. 🙂

Tijdens het webinar maak je o.a. een beknopt persoonlijk ontwikkelingsplan 🙂

Je ontvangt elke dag een nieuwe oefening voor je persoonlijke ontwikkeling 🙂

Uitgebreid raamwerk

De Op maat methode is een uitgebreid raamwerk voor persoonlijke ontwikkeling. Het helpt jou om je verder te ontwikkelen en in je volle innerlijke kracht te staan. Emotionele kracht, zodat je zelf de baas bent over je emoties en zelf kunt bepalen hoe jij je voelt. Authentieke kracht, waardoor je weet wie je bent en wat je wilt, en bereikt wat je wilt bereiken. En verbindende kracht, zodat je samenhang ziet in je leven waardoor dingen niet zo toevallig meer zijn.

Test jouw groeipotentieel

Deze gratis test is om je bewust te maken van je ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Personal development XL logo

Ik denk dat je al een geweldig persoon bent! Je zult zien dat je nog grootser wordt.

Zap, plan & geniet

Zap voor zap is veel leuker dan een vooraf ontworpen stap-voor-stap-programma. Zap en/of ontwerp zelf; zap door doelen, mijlpalen en thema’s. Of ontwerp het programma zoals je wilt met de 5 stappen voor zelfcoaching. Je bent vrij om te kiezen wat het beste bij je past. Ik denk dat het waardevol is om te genieten van het proces van persoonlijke ontwikkeling. Het is een reis waardoor je meer wordt wat je echt wilt. Het geeft je het plezier van elke dag groeien.

Tiny Kanters MKM

Tiny is senior coach voor teams en managers, en auteur. Hij heeft jarenlange ervaring bij overheid, bedrijfsleven en als ondernemer. Hij is internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een bedrijfskundige aanpak weet hij anderen te verrijken en succesvoller te maken. Zijn passie is mensen in hun innerlijke kracht te zetten. Lees meer…

Toetsbare resultaten

De persoonlijke ontwikkeling test kun je inzetten voor een nulmeting en voor het ontdekken van je potentieel. Vervolgens kun je specifieke tests doen voor elke mijlpaal die je wilt. En ook voor een voortgangsmeting, wanneer je maar wilt. Je ziet de scores per maand in jouw persoonlijke dashboard. Zo maak je je ontwikkeling inzichtelijk en toetsbaar. Belangrijk, want verandering lukt je alleen als je ook toepast wat je leert. Door te doen. Veel plezier!

Op de website kun je jezelf testen, introspecties doen, je aantekeningen bijhouden en je programma samenstellen, uitvoeren en bijhouden in jouw dashboard.
De site heeft meer dan: 180 gezichtspunten, 400 oefeningen, 200 video’s, 200 illustraties, 75 tests, 75 introspecties, 75 actieplannen, 50 sjablonen en meer.

Visit the international version at: PersonalDevelopmentXL.com

[easy-social-like facebook=”true” facebook_follow=”true” facebook_url=”https://www.facebook.com/Persoonlijkeontwikkelingopmaat-100706464856639″ facebook_follow_url=”https://www.facebook.com/Persoonlijkeontwikkelingopmaat-100706464856639″]