[rev_slider alias=”slider-1312″]

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Heb jij het gevoel dat er meer in jou zit, dan dat je er nu uit haalt? Wil je snel toetsbare resultaten voor je persoonlijke ontwikkeling bereiken? Dat kan nu met mijn nieuwe en unieke Op-maat-methode voor no-nonsense persoonlijke ontwikkeling. Ik ben Tiny Kanters, senior coach en inspirator. Ik schrijf boeken over persoonlijke ontwikkeling. En ik bied e-learning, cursussen en coaching aan in Nederland en België met mijn unieke Op-maat-methode. Op-maat betekent dat je zelf kunt bepalen welke onderwerpen je kiest, welk leerproces je wilt doorlopen en welke middelen je wilt gebruiken. Je kunt online en offline combineren. Zelfcoaching & coaching combineren. Zodat jij je snel kunt ontwikkelen met een combinatie die echt bij je past. Ik adviseer je graag bij je keuzes als je wilt.
Lees meer… of beluister mijn radiointerview

Word een ongelofelijk rijk mens

Haal het beste uit jezelf. Word de baas over je eigen leven in plaats van je situaties en omstandigheden. Krijg controle over hoe jij omgaat met emoties, verwachtingen, en ideeën van anderen door je innerlijke kracht te gebruiken. Vind je emotionele vrijheid, word authentiek en ontdek samenhang in alles. Je leven wordt zoveel gemakkelijker, mooier en rijker wanneer je persoonlijke ontwikkeling als basis neemt. Dit zie ik in mijn praktijk, bij klanten en dat gun ik iedereen. Ik maak mensen graag rijker. Hierom ontwikkelde ik mijn eigentijdse, verdiepende aanpak. Word zo een ongelofelijk rijk mens!
Lees meer… of laat je persoonlijke adviseren voor € 25,- (i.p.v. 87,50)

 

Concreet, praktisch en tot de kern

Mijn Op-maat-methode is zo opgezet dat het snel naar de essentie van 75 onderwerpen van persoonlijke ontwikkeling gaat. Geen overbodige informatie of ‘zweverige’ aanpak. Je test vooraf waar je al goed in bent en je kiest zelf je resultaten en je voortgang is toetsbaar zodat je altijd weet wat je hebt bereikt. Groei met sprongen en duurzaam. Worstel niet langer met verandering van je gedrag via kleine stapjes. Zelf heb ik in mijn leven enkele grote transformaties doorgemaakt. Daardoor weet ik ook uit eigen ervaring waar ik het over heb. Met de e-learning module houd je al je acties overzichtelijk bij in je persoonlijke dashboard. Zo boek je snel duurzame resultaten.
Lees meer…

 

 

 

Tiny Kanters MKM

Tiny is senior coach voor teams en managers, en auteur. Hij heeft jarenlange ervaring bij overheid, bedrijfsleven en als ondernemer. Hij is internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Met innovatieve combinaties van verdiepende levensconcepten en een bedrijfskundige aanpak weet hij anderen te verrijken en succesvoller te maken. Zijn passie is mensen in hun innerlijke kracht te zetten.
Lees meer…

 

 

Wat mijn klanten zeggen

“Tiny brengt mij dichter bij mijn gevoel. Hij komt snel tot de kern.”
“Hij vertelt dingen op zijn eigen uniek manier en is intuïtief en direct.”
“Ik heb echt duurzame resultaten bereikt omdat hij meteen de diepte in ging“
Bekijk hieronder mijn klantenvideo’s of lees meer…

 

 

Persoonlijke ontwikkeling – Combineer online zelfcoaching met coaching – Actie: >30% korting:

Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je zelf veel doen, voordat je professionele hulp nodig hebt. Investeer nu je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens.

Zelfcoaching
+ coachsessie


  275,-

1 jaar

15 doelen, 75 mijlpalen,
10 thema's,  1350+ items

1 jaar volledige toegang

+ coach sessie
Van
403: Nu 32% korting

Zelfcoaching
+ c
oachtraject


  649,-

1 jaar

15 doelen, 75 mijlpalen,
10 thema's,  1350+ items

1 jaar volledige toegang
+ coachtraject (5 sessies)
Van 977: Nu 35% korting

Popular

Via e-learning kun je jezelf testen, introspecties doen, je aantekeningen bijhouden en je ontwikkeling mamagen, uitvoeren en bijhouden in jouw dashboard.
De module heeft: 180 gezichtspunten, 400 oefeningen, 200 video’s, 200 illustraties, 75 tests, 75 introspecties, 75 actieplannen, 50 sjablonen en nog meer.

Visit the international website: PersonalDevelopmentXL.com

[easy-social-like facebook=”true” facebook_follow=”true” facebook_url=”https://www.facebook.com/Persoonlijkeontwikkelingopmaat-100706464856639″ facebook_follow_url=”https://www.facebook.com/Persoonlijkeontwikkelingopmaat-100706464856639″]