Coaching: aanvullende coaching authentieke kracht en persoonlijke ontwikkeling

 

Individuele coaching

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt? Wil je een grootser leven? Leiderschap over je eigen toekomst? Van betekenis zijn? Emotioneel vrij zijn? Echt je ware zelf zijn? Met mijn coaching investeer je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens. Ik coach particulieren en voor de overheid, bedrijven, ondernemers en freelancers. Mijn specialisatie is persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. 
 
Ben je op zoek naar meer diepgang en wil je in jouw leven investeren? Sta je open voor nieuwe perspectieven en ideeën en ben je klaar voor een transformatie? Dan kan ik jou als senior coach goed ondersteunen. Mijn klanten zeggen dat ze door mijn coaching opener en meer verbonden worden. Hierdoor zijn ze meer zichzelf, meer zelf-leidend en minder afhankelijk van omstandigheden. Ze kunnen beter vertrouwen op hun gevoel en hun innerlijke wijsheid. Ze hebben zichzelf verrijkt. Verandering is vaak het moeilijkst net voordat je eraan begint. Ik begeleid jou in dit proces, zodat je het gemakkelijker kunt doorlopen en jouw persoonlijke doelen sneller behaalt. Want dat is mijn vak: het beste uit jou naar boven halen.
 
In mijn werk als coach is het een rode draad om mensen een stap dichter bij zichzelf, hun gevoel en innerlijke wijsheid te brengen. Mijn talent is om mensen te laten voelen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Zodat ze zich hier meer van bewust zijn en meer zichzelf kunnen zijn. Het resultaat is dat ze meer zichzelf zijn en meer doen wat werkelijk belangrijk voor ze is. Mijn visie is dat JIJ de baas bent over hoe je je voelt, niet omstandigheden of situaties. Je bent de eigenaar van je gedrag, emoties en je gevoel. En omdat jij de baas bent heb je hierbij een actieve rol in plaats van een reactieve. Je kunt dus steeds meer leren hoe je zelf bepaalt hoe omstandigheden en situaties zullen zijn of hoe je ermee omgaat.
 
Mijn aanpak is om mensen te steunen om zelf eigenaarschap en leiderschap te nemen over hun werk, leven en groei. Liefdevol en direct, stap voor stap naar het doel wat je zelf voor ogen hebt. Met duurzame en toetsbare resultaten. Ik word heel blij als ik jou verder kan helpen in je ontwikkeling in je werk en leven.
 
Mijn coaching kan online (via Teams, Zoom of skype), persoonlijk (in mijn praktijk of op locatie) en telefonisch.
 

> Gratis proefsessie

1 sessie van 1 uur € 175,-         5 sessies traject € 749,-
Plan hier zelf je sessie(s)

 

Online zelfcoaching

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt? Wil je een grootser leven? Leiderschap over je eigen toekomst? Van betekenis zijn? Emotioneel vrij zijn? Echt je ware zelf zijn? Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je zelf veel doen, voordat je professionele hulp nodig hebt. Met mijn online zelfcoaching investeer je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens.
 
 • No-nonsense zelfcoaching en pre-coaching om direct mee aan de slag te gaan.
 • De Op maat methode helpt iedereen om zich verder te ontwikkelen en in zijn volle innerlijke kracht te staan.

Online zelfcoaching doe je met de e-learning module van mijn Op maat methode. Zodat je ‘op maat’ werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling. ‘Op maat’ door de onderwerpen die je zelf kiest, de werkwijze die je zelf kiest en de hulp(middelen) die je zelf kiest. Zo werk je effectief en plezierig omdat je zelf de regisseur blijft en vooraf test waar je al goed in bent. Zo kun je je energie steken in wat je het meest kan opleveren en wat je het leukst vindt om te doen. Want persoonlijke ontwikkeling moet toetsbare resultaten opleveren en  vooral ook leuk zijn om te doen. De Op maat methode is speciaal ontworpen voor resultaatgerichte zelfcoaching voor je persoonlijke ontwikkeling.

Om productief en flexibel te werken kun je ook bij alle onderwerpen persoonlijke aantekeningen maken en bladwijzers bijhouden. En met de krachtige zoekfunctie heb je zo gevonden wat je zoekt.

De beleving van online zelfcoaching is breder en impactvoller door het gebruik van allerlei media en de speciaal geprogrammeerde tools. Het is veel voordeliger dan coaching doordat je zelf aan de slag gaat. Het is interactiever door de vele en directe keuzes die je kunt maken. Omdat je telkens zelf je acties kunt kiezen blijf je gemotiveerder en intensiever aan de slag. Het is uiteraard flexibeler en productiever omdat je het overal, altijd op elk apparaat kunt doen. Mensen vinden online vaak leuker en levendiger.
 
Mijn online zelfcoaching gaat via de e-learning module, naar wens in combinatie met aanvullende coaching.
 
 

Online zelfcoaching € 19,- per maand

1 jaar online zelfcoaching + coachsessie € 275,-

1 jaar online zelfcoaching + coachtraject  € 649,-
Vergelijk de producten

 

Combineer zelfcoaching met coaching

Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je zelf veel doen, voordat je professionele hulp nodig hebt. Start met mijn boek te lezen en als werkboek te gebruiken. Ga verder met online zelfcoaching via mijn e-learning module, waar je nog veel meer informatie en tools vindt. En als je hulp nodig hebt, maak dan gebruik van (mijn) aanvullende coaching. Natuurlijk kun je mijn boek en e-learning module ook als zelfcoaching gebruiken, en als pre-coaching voor een eigen coachtraject.

Ervaar de vrijheid en maatwerk van combineren. Maak de combinatie die het best bij jou past. Combineer bijvoorbeeld mijn zelfcoaching boek met mijn online zelfcoaching e-learning module, en vul dat aan met professionele coaching waar en wanneer je dat wenst.

Kies de voor jou ideale combinatie. Wanneer je hulp handig vind bij het kiezen maak dan een afspraak voor een Next-level gesprek voor € 25,-.

> Combinatie 1 jaar online zelfcoaching + 1 coachsessie € 275,-
> Combinatie 1 jaar online zelfcoaching + coachtraject van 5 sessies € 649,-

 

Premium coaching

Word een ongelofelijk rijk mens. Een jaar lang grenzeloze persoonlijke en spirituele groei. Word de nieuwste en beste versie van jezelf. Leid jezelf vanuit passie en innerlijke kracht. Gun jezelf een uniek leven! Je bent een van de enkele mensen die ik persoonlijk begeleid naar topresultaten. De begeleiding van jouw transformatie is mijn topprioriteit.

1 jaar VIP priority traject  € 4.750,-

 

Groepscoaching

Een kleine groep mensen tegelijk coachen is een uitermate effectieve methode. Door mijn begeleiding ontstaat tijdens groepscoaching een dynamiek waarin mensen van elkaar willen leren. Soms omdat mensen zichzelf gespiegeld zien in de ander, en soms omdat het persoonlijke bewustwording brengt. Zo kunnen mensen leren van de manieren waarop anderen dingen doen. “Oh, doet hij dat zo, o ja, dat kan natuurlijk ook!”. Of er ontstaat een zucht van verlichting door een groep mensen als het duidelijk wordt dat groepsgenoten op vergelijkbare wijze worstelen met een onderwerp.

Humor, warmte, respect en veiligheid zijn belangrijke ingrediënten. Hierdoor ontstaat gemakkelijker openheid openheid. Deze openheid is wenselijk voor een eerlijke en realistische kijk op het onderwerp, per persoon én in de groep. Je staat niet alleen in je ervaringen, je bent niet raar en merkt misschien dat anderen tegen vergelijkbare zaken of emoties aanlopen. Soms herken je veel van jezelf in anderen en andersom.

 

 

Teamcoaching

Teamcoaching is voor mij de kunst om een team echt te faciliteren en uit te dagen om de betrokkenheid, prestaties, talent en plezier te maximaliseren. Meestal in dienst van uitdagende en vervullende organisatiedoelen. Teamcoaching kun je inzetten:

 • Om specifieke doelen te bereiken
 • Om ‘de neuzen dezelfde kant op te krijgen’
 • Voor meer teamgevoel en betrokkenheid
 • Bij zelfsturende teams
 • Voor verandertrajecten
 • Bij team-dynamieken.

Ik heb diverse jaren ervaring met teamcoaching in talentmanagement. Hierbij worden zowel het team als de teammanager en de individuele teamleden gecoacht. Om een teamresultaat te realiseren binnen een bepaalde tijd, door optimaal te presteren, samen te werken en ieders talent verder te ontwikkelen en meer te gebruiken.

> Neem even contact op

 

Coach-spreekuur voor bedrijven

Hulp vragen vind ik een teken van grote kracht en persoonlijk leiderschap. Zo krijg je betere resultaten, ben je meer geïnspireerd en je voelt je fijner. Wanneer je merkt dat je verder wilt maar niet direct weet hoe je het aan moet pakken. Of wanneer het niet zo gaat zoals je wilt en nieuwe perspectieven of gezichtspunten zoekt om verder te komen. Of als je graag keuzes wilt maken maar nog niet de helderheid, (zelf)vertrouwen of kansen ziet. Of je ziet meer waarde of mogelijkheden op een andere plek binnen of buiten het bedrijf. Wanneer je inspiratie nodig hebt. Dan kan ik managers en medewerkers verder helpen om hun volgende stap te maken in de richting die zij wensen. Zo blijven ze goed in hun vel zitten en betrokken presteren.
 
 • Persoonlijk leiderschap & zelfsturing
 • Balans & werk- en privésituaties
 • Persoonlijke ontwikkeling & talentontwikkeling
 • Loopbaanontwikkeling & doorstroom of uitstroom.
Stimuleer op een structurele manier de individuele ontwikkeling van medewerkers en managers. Een coach-spreekuur is een laagdrempelige manier om in een vroeg stadium mensen verder te helpen. Dat kan bijvoorbeeld doordat ik een dag per week op je locatie ben en/of via online coaching. Zo voorkom je dat persoonlijke aandachtspunten problemen gaan worden. En draag je bij een een positieve opbouwende en open werksfeer.