Boek + website + coach

Ervaar de vrijheid in combineren

Voor je persoonlijke ontwikkeling kun je zelf veel doen, voordat je professionele hulp nodig hebt. Start met mijn boek te lezen en als werkboek te gebruiken. Ga verder met online zelfcoaching op deze website, waar je nog veel meer informatie en tools vindt. En als je hulp nodig hebt, maak dan gebruik van aanvullende coaching. Natuurlijk kun je dit boek en de website ook als zelfcoaching gebruiken en als pre-coaching voor een eigen coachtraject. Maak de combinatie die het best bij jou past. Combineer het boek en deze website voor online zelfcoaching, en vul dat aan met professionele coaching waar en wanneer je dat wenst.

Bestel mijn boek voor 27,95
Dit boek gaat over persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent hier: hoe jij sterker wordt door je innerlijke kracht te vergroten en te gebruiken. Zo kun je meer regie over je leven en je werk hebben en steeds meer je eigen leven creëren, zoals jij dat wilt. Dit doe je door je te verdiepen in jezelf en zo je bewustzijn te vergroten. Het boek is een uitgebreid raamwerk voor persoonlijke ontwikkeling. Het helpt jou om je verder te ontwikkelen en in jouw volle innerlijke kracht te gaan staan. Emotionele kracht: zodat je zelf de baas bent over je emoties en zelf kunt bepalen hoe jij je voelt. Authentieke kracht: waardoor je weet wie je bent en wat je wilt, en bereikt wat je wilt bereiken. En de verbindende kracht: zodat je samenhang ziet in je leven waardoor dingen niet zo toevallig meer zijn. Ga direct aan de slag met onder meer 93 gezichtspunten, 225 oefeningen, 150 introspectievragen, 150 testvragen, ruimte voor jouw persoonlijke acties en 97 illustraties. Je kunt mijn boek overal bestellen.
> Paperback boek: Persoonlijke ontwikkeling op maat

Online zelfcoaching via deze website vanaf 19,-
De website bevat veel extra items, waaronder tests, (links naar) video’s en talks, sjablonen, enzovoort. Daarbij kun je er ook onder meer jouw potentieel voor je persoonlijke ontwikkeling testen per doel en per mijlpaal. Je kunt vervolgens doelen en mijlpalen kiezen om aan te werken, introspectievragen beantwoorden voor zelfonderzoek en zelfreflectie, je eigen plan van aanpak samenstellen, aantekeningen bijhouden, actieplannen maken, je resultaten beheren in je eigen dashboard, je voortgang toetsen en je successen vastleggen. De site bevat meer dan: 400 oefeningen, 200 video’s, 150 gezichtspunten, 150 illustraties, 75 tests, 75 introspecties, 75 actieplannen, 50 sjablonen en meer.
> Online zelfcoaching keuzes

Online zelfcoaching
Wil je voordelig kennismaken met de website of wil je maar voor korte duur ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor online zelfcoaching voor 19,- per maand en maandelijks opzegbaar.
> Zelfcoaching lid info

Online zelfcoaching + snelstart
Wil je een krachtige start van je persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor online zelfcoaching + snelstart voor 275,-. Je hebt dan online zelfcoaching voor één jaar, inclusief een coachsessie van een uur. Dit eindigt automatisch na één jaar.
Aanbieding van 403,- voor 275,-.
> Snelstart lid info

Online zelfcoaching + coachtraject
Wil je serieus aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Kies dan voor online zelfcoaching + coachtraject voor 649,-. Je hebt dan Je hebt dan online zelfcoaching voor één jaar, inclusief een coachtraject van vijf sessies van een uur. Dit eindigt automatisch na één jaar.
Aanbieding van 977,- voor 649,-.
> Coachtraject lid info

Aanvullende coaching vanaf 149,-
Ben je op zoek naar meer diepgang en wil je in jouw leven investeren? Sta je open voor nieuwe perspectieven en ideeën en ben je klaar voor een transformatie? Dan kan ik jou als senior coach goed ondersteunen. Mijn klanten zeggen dat ze door mijn coaching opener en meer verbonden worden. Hierdoor zijn ze meer zichzelf, meer zelf-leidend en minder afhankelijk van omstandigheden. Ze kunnen beter vertrouwen op hun gevoel en hun innerlijke wijsheid. Ze hebben zichzelf verrijkt. Verandering is vaak het moeilijkst net voordat je eraan begint. Ik begeleid jou in dit proces, zodat je het gemakkelijker kunt doorlopen en jouw persoonlijke doelen sneller behaalt. Want dat is mijn vak: het beste uit jou naar boven halen.
> Boek een coachsessie
> Boek een coachtraject
> Meer info over mijn coaching
> Meer over mij