Mijn boeken over persoonlijke ontwikkeling

 

Monthly full access to everything

(Can be canceled monthly.)

Self coaching

 


$ 19

Per  month

15 goals

75 milestones

10 themes

1350+ articles


1 year full access to everything

+ coaching session
FROM $403: 32% OFF

Self coaching

+ kickstart

 

$ 275

1 Year

15 goals

75 milestones

10 themes

1350+ articles

1 coaching session  (value $ 175)

1 year full access to everything
+ coaching program
FROM $977: 35% OFF

Self coaching

+ coach program

 

$ 649

1 Year

15 goals

75 milestones

10 themes

1350+ articles

5 coaching sessions (value $ 749)

Popular

Persoonlijke ontwikkeling op maat

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt? Wil je een grootser leven? Leiderschap over je eigen toekomst? Van betekenis zijn? Emotioneel vrij zijn? Echt je ware zelf zijn? Met Persoonlijke ontwikkeling op maat investeer je in jezelf en word je een ongelofelijk rijk mens.
 
Er zijn geen geheime formules of mystieke sleutels of drie eenvoudige stappen voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is maatwerk om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn. Maar wie aan zichzelf wil werken heeft niet altijd professionele hulp nodig. Je kunt echt veel zelf doen. Dit boek en de bijbehorende website helpen je te ontdekken op welk gebied jouw leven nog rijker kan. In toegankelijke taal en zonder zweverigheid helpt dit boek je om de sterkste versie van jezelf te worden. Jij kiest op welke punten je wilt groeien en geeft je ontwikkeling vorm zoals jij wilt.

Van woorden leer je beperkt. Daarom bevat de methode geen lange verhalen en voorbeelden, maar alleen de essentie van de onderwerpen. Wat er wél toe doet is jouw actie. Want er is geen klaar-terwijl-je-wacht manier. Tiny Kanters selecteerde de krachtigste oefeningen uit zijn eigentijdse verdiepende aanpak gebaseerd op innerlijke kracht. Daarmee zet je jouw volgende stap. En de volgende. Tot jij je krachtigste zelf bent geworden.

Download gratis samenvatting
  Bestel paperback € 27,50          Bestel e-book € 12,99 
Lees beoordelingen

2020 – Uitgeverij van Schouten & Nelissen: Thema; Paperback, 248 blz.: 9789462722491, e-book: 9789462722644.
Trefwoorden: #persoonlijke ontwikkeling #zelfcoaching #innerlijke kracht #persoonlijk leiderschap #persoonlijke groei

 

Inspiratiemanagement

Elk succes begint met verlangen. Dat verlangen, die bezieling, is wat mensen als Steve Jobs en Richard Branson zo succesvol maakt. Zij bleven en blijven zo dicht mogelijk bij zichzelf en verbinden zich met hun unieke bezieling. Vanuit hun enorme inspiratie en passie hebben zij hun ideeën vorm gegeven. Die inspiratie is de motor achter hun geweldige succes.

‘Inspiratiemanagement’ maakt geen tweede Jobs of Branson van u. Dit boek helpt u wel te bereiken wat u wilt. Door uw eigen kracht aan te boren, en uw eigen inspiratie te vinden. Want alleen als u uitgaat van uw eigen passie en bezieling kunt u echt succesvoller zijn, en gemakkelijker, plezieriger en sneller concrete resultaten behalen.

Tiny Kanters biedt hiervoor een keuzepalet van 55 praktische handvatten, en tientallen confronterende en inspirerende oefeningen en tests waarmee u zelf direct aan de slag kunt. Zo versterkt u uw authentieke kracht, haalt u meer uit uw unieke talenten en vergroot u uw persoonlijke effectiviteit. ‘Inspiratiemanagement’ laat overtuigend zien dat succes en inspiratie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

  Bestel e-book € 9,99       (Paperback uitverkocht.)
Lees beoordelingen

2012 – Uitgeverij van Schouten & Nelissen: Thema; Paperback, 252 blz.: 9789058716057, e-book: 9789058716057.
Trefwoorden: #persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke effectiviteit, inspiratie,
passie

 

Soulmates; 75 intense persoonlijke ervaringsverhalen

Aantrekken en afstoten tegelijk kennen we allemaal in elke relatie. Maar wat als het zo intens wordt dat het je leven rigoureus verandert? Heb je ooit iemand ontmoet die je heeft ‘overvallen’ door een onvoorwaardelijke liefde, zo diep als je die nog nooit hebt gekend. Een liefde die er ineens was, zonder dat je er iets voor hoefde te doen. Werd je tegelijkertijd door diezelfde persoon geconfronteerd met jezelf. Met je moeilijkste emoties, die je het verst had weggestopt. Misschien heb je dan een soulmate ontmoet.

De verbinding tussen soulmates lijkt een liefdesband over levens heen. Soulmates worden hierdoor onlosmakelijk geassocieerd met reïncarnatie. Wat gebeurt er? Hoe ga je ermee om? Waarom komt zoiets heftigs in je leven? 75 intense ontmoetingen van soulmates Een soulmate of zielsverwant ontmoeten kan een bijzondere ervaring zijn. Ook voor eventuele partners kan het lastig te begrijpen zijn. Dit boek nodigt je uit om 75 persoonlijke ervaringsverhalen te lezen over het fenomeen soulmates. De auteur heeft deze ervaringen verzameld van mensen die zelf deze bijzondere liefdesband hebben gevoeld. Zij weten dus als geen ander waar ze het over hebben.

Dit boek is een verslag van hun intense, waargebeurde verhalen, belevingen en emoties. Voor mensen die met zielsliefde te maken hebben is dit een herkenning, een erkenning of soms een openbaring. Voor anderen is het een meeslepend boek over persoonlijke worstelingen en groei om weer echt jezelf te zijn.

  Bestel paperback € 14,95          Bestel e-book € 11,99 
Lees beoordelingen

2011 – Uitgeverij: TrueYou | 2012; Paperback, 252 blz. – EAN: 9781447565505, e-book – EAN: 9789081388313
Trefwoorden: #soulmates, persoonlijke ontwikkeling